Váratlanul elhunyt a 36 éves tévésztár: halálának okát csak sejteni lehet

halál öngyilkos Nagy Ő öngyilkosság Josh Seiter
36 évesen távozott az élők sorából Josh Seiter, aki a külföldi Nagy Ő-ben szerepelve szerzett ismertséget. A halála okát egyelőre nem közölte a család. 

Josh Seiter, a külföldi Nagy Ő korábbi versenyzője 36 évesen távozott az élők sorából. A férfi halálát családja hétfőn erősítette meg Instagram-oldalán. A tragikus hír mindössze négy nappal azután érkezett, hogy a modell nyilvánosan vállalta mentális problémáit, már nem először.

„Rendkívül nehéz szívvel osztjuk meg Joshua váratlan halálának tragikus hírét" - írta a posztban a család. „Hajthatatlan szelleme emberek ezreinek segített a legsötétebb pillanataikban, hogy egy kicsit kevésbé érezzék magukat egyedül" - írták még. A halál okát nem hozták nyilvánosságra, de a bejegyzést a lelki elsősegély szolgálat telefonszámának megosztásával zárták. „Bár a Joshua halála miatti fájdalmunk mérhetetlen, abban találunk vigaszt, hogy tudjuk, hogy végre békére lelt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.