Közleményben figyelmeztet a Lidl: erre kéri a vásárlókat

Forrás: Shutterstock -
Lidl szép-kártya közlemény élelmiszertermék
Augusztus 1-től a Lidl ismét lehetővé tette, hogy SZÉP-kártyával fizethessünk az üzleteikben. Az áruházlánc közleményt adott ki, amelyben tájékoztatnak, hogy jogszabály értelmében a kártyával élelmiszertermékeket lehet vásárolni, tehát ruhaneműre, alkoholra, írószerre stb. nem lehet felhasználni. 

"SZÉP-kártyát nem áll módunkban elfogadni alkoholos italok és nem élelmiszertermékek (pl.: tartós fogyasztási cikkek, textíliák, tisztító- és mosószerek, kozmetikumok, újságok, papíráru, ajándékkártya) esetében" - írja közleményében a Lidl.

A Lidlben augusztus elsejétől ismét lehet SZÉP-kártyával fizetni. Forrás: Shutterstock

Az áruházlánc azt kéri a vásárlóktól, hogy ha SZÉP-kártyával fizetnének, az élelmiszert és az egyéb termékeket válasszák külön, hogy könnyebb legyen a kasszázási folyamat. A SZÉP-kártyás fizetés önkiszolgáló kasszáknál nem lehetséges, így, ha ezt vesszük igénybe, a hagyományos kasszáknál fizessünk - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.