Keresztanyának választották volna a gyerekgyilkos Lucy Letbyt: átverte a szülőket a nővér

Forrás:Twitter -
gyilkos Lucy Letby ápolónő nővér gyerek
Olyan kedves és gondoskodó volt a fiatal párral Lucy Letby brit sorozatgyilkos és egykori újszülött ápolónő, hogy őt akarták felkérni keresztanyának. Akkor még nem tudták, hogy a nő legalább tizenhárom csecsemő életére tört, közülük hetet meg is ölt, egyesek maradandó egészségkárosodást szenvedtek.

A fiatal szülők számára, akiket Lucy Letby végigkísért életük talán legnehezebb időszakán, az tűnt a legtermészetesebb dolognak, hogy felkérjék, legyen koraszülött kisfiuk keresztanyja. Elvégre Lucy, az újszülöttgondozó ott volt a gyermekük nehéz születésénél, és mindent megtett, amit csak tudott, hogy segítsen nekik megbirkózni az első néhány rémisztő órával és nappal.

Időt szakított arra, hogy elmagyarázza, miért kell lélegeztetőgépre kötni a kisfiút, és órákon át beszélgetett a szülőkkel, megnyugtatta őket, elnyerte a bizalmukat, miközben a fiuk ágya mellett virrasztottak.

Lucy Letby, ápolónő, csecsemőgyilkos Forrás:Twitter

Így amikor a fiú apja azt javasolta a feleségének, hogy kérjék meg a "kedves" Lucy Letbyt, hogy legyen a fiuk keresztanyja, úgy érezték, ez a tökéletes módja annak, hogy meghálálják a kedves és figyelmes nővérnek a sok-sok törődés.

Fogalmuk sem volt arról, hogy a nő borzalmas tetteket hajtott végre: 2015 júniusa és 2016 júniusa között legalább tizenhárom csecsemőt támadott meg, közülük hetet megölt. A történtek tudatában a szülők ma már fizikai undort éreznek, amikor arra gondolnak, hogy a nőt majdnem beengedték a családjukba.

Most azt gyanítják, az ő fiukat is célba vette a gyerekgyilkos nővér,

sok furcsaság nyert értelmet, ami akkoriban történt.

Az egyik orvos figyelmét akarta felhívni magára, ezért ölt csecsemőket a gyilkos ápolónő

A 33 éves Lucy Latby ápolónőként dolgozott egy kórház csecsemőosztályán, ahol a vád szerint 7 újszülöttet gyilkolt meg. A bírósági tárgyalásán megdöbbentő tényekre derült fény.

Egyszer szokatlanul sok vér volt a kicsi pelenkájában, amikor Letby vigyázott rá. Az orvosok soha nem tudtak rá magyarázatot adni. Egy másik alkalommal, amikor a gyilkos volt a kicsi kijelölt ápolója, hirtelen megmagyarázhatatlanul rosszul lett a gyerek. Szerencsére egy orvos a segítségére sietett, és egy vezető ápoló vette át a nő feladatát, és a kisfiú így gyorsan helyrejött. Lucy készített egy olyan fotót is a kicsiről, amin nincs rajta a lélegeztető készülék, ebből csinált üdvözlő lapot az édesanyának. A gyakorlatlan szülők akkor még nem tudták, hogy a lélegeztetőt soha nem szabad levenni a kicsiről.

Kaptunk egy kézzel készített kártyát tőle. Azt feltételeztük, hogy az osztályon mindenkinek adott egyet, de mások nem kaptak, csak mi. Volt benne egy kép a fiamról, lélegeztetőgép nélkül.

Képünk illusztráció Forrás: 123rf.com

„Őszinte leszek, kedves volt" - árulta el az apa. „Úgy tűnt, nem tud eleget tenni értünk".

Az anya hozzátette:

Úgy tűnt, hogy minden egyes műszakban, amikor Lucy szolgálatban volt, a fiammal akart foglalkozni, a kedvencének nevezte, ezt elég sokszor mondta.

Öt hét után hazatérhettek a kórházból, de Lucy később is tartotta a kapcsolatot a családdal, ezért akarták őt keresztanyának. Az anya végül mégis úgy döntött, hogy egy családtag megfelelőbb volna.

Mindketten megdöbbentek, amikor Lucy képét először meglátták a hírekben. „Annyira manipulatív volt, annyira kedveskedett és gondoskodó volt. Vegyes érzelmeim vannak. Könnyebb lenne gyűlölni őt, ha nem lett volna ilyen" - mondta az anya a Daily Mailnek.

A sorozatgyilkos nővér valódi motivációját saját gyűlölettel teli jegyzetei leplezték le

Egy vezető törvényszéki pszichológus úgy véli, hogy a babagyilkos Lucy Letby gyűlölettel teli jegyzetei felérnek egy gyónással. Ezeket találták a gyilkos nővérnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.