Elhunyt az Eufória 25 éves színésze: csak sejteni lehet, mi okozta a halálát

Forrás: AFP/Chris Delmas -
öngyilkos gyász öngyilkosság Eufória Angus Cloud
Holtan találta családja a kaliforniai oaklandi otthonában Angus Cloudot, akit a legtöbben az Eufória drogdílereként, Fezként ismertünk meg.  Bár a hatóságok még vizsgálják a halál okát, de már sejteni lehet, miben hunyt el a 25 éves amerikai színész. 

Angus Cloud a múlt héten temette el édesapját. A TMZ úgy tudja, azóta öngyilkossági gondolatokkal küzdött, nem tudta feldolgozni a veszteséget. Néhány nappal ezelőtt még az Instagram oldalára is posztolt egy képet a férfiról.

A lap információi szerint a színész édesanyja hétfőn délelőtt arra gyanakodott, hogy fia túladagolta magát, már nem volt tapintható pulzusa, 11:30 körül hívta a mentőket, de már nem tudták újraéleszteni, a helyszínen halottá nyilvánították.

Angus haláláról a család közleményt adott ki: "A múlt héten temette el az édesapját, intenzíven küzdött ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vigaszunk az, hogy tudjuk, most újra találkozott az apjával, aki a legjobb barátja volt" - írták.

Angus Cloud 25 éves volt Forrás: AFP/Chris Delmas

„Reméljük, hogy a világ úgy emlékszik rá, hogy vidám, humoros ember volt és hatalmas volt a szíve" - idézi a család nyilatkozatát a Daily Mail. A közleményben kérik, hogy a rajongók és a sajtó tartsák tiszteletben a gyászukat, ugyanis egyelőre feldolgozhatatlannak tűnő fájdalmat élnek át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.