Mi történik annak a testével, aki egy repülőn hal meg? Egy pilóta és egy légiutas-kísérő elmondta

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
pilóta légiutas-kísérő Newark Advertiser repülőgép hullazsák
Egy pilóta és egy légiutas-kísérő elmondta, mi történik azoknak az embereknek a testével, akik repülön halnak meg. 

Egy pilóta a Newark Advertisernek nyilatkozott a legkevésbé sem vidám témáról, nevezetesen, hogy mi történik azzal, aki repülőgépen történő utazása közben hal meg. Elmondta, hogy a teendőkkel kapcsolatban a személyzet minden tagját kiképzik, de azért abban mindig reménykednek, hogy erre a tudásukra nem lesz szükség.

Minden repülőgépen dolgozót felkészítenek arra, mit kell tenni, ha valaki meghal a járaton. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Sheen Marie légiutas-kísérő a TikTokon elmondta, hogy van olyan helyzet, amikor amikor már nem tudnak segíteni, például egy szívroham esetén és meghal az utas. Hozzátette, lehetőleg a repülőgépen tartózkodó többi embernek nem mondják el, mi történt.

Ez is érdekelhet

Rettegsz a repüléstől, de muszáj gépre szállnod? Akkor ezek közül az ülések közül válassz!


"A repülőgépen van hullazsák, sokszor abba csomagoljuk be a testet, de mi nem zárhatjuk le, csak az ügyeletes orvos, így a fejénél nyitva hagyjuk. Ha a repülön utazik orvos, ő sem zárhatja le" - mondta el Sheen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.