Megszólalt a fiatalon elhunyt színész édesanyja: „Elaludt, de nem akart meghalni"

Forrás: Angus Cloud/Instagram -
Eufória túladagolás Angus Cloud
Lisa Cloud, Angus Cloud édesanyja először beszélt fia haláláról és az utolsó napjairól. A színészt az Eufória című sorozatnak köszönhetően ismerte meg a világ, az aranyszívű drogdílert, Fezcót alakította.

Angus Cloud anyja, Lisa azt mesélte a People magazinnak, hogy fia már gyerekkorába is nagyon kreatív volt. Harmadikban kezdett rajzolni, majd középiskolában festékszóróval festett, graffitiket készített. A szobája is tele van az alkotásaival, nagyon szerette azt a helyet, itt is halt meg július 31-én.

Az édesanyja, Lisa aznap reggel az íróasztal fölé görnyedve talált rá a fiára, de először nem gyanakodott semmi rosszra, többször előfordult, hogy Angus elaludt alkotás közben. De ahogy közelebb ment, rájött, hogy valami nincs rendben.

Angus Cloud túladagolásban halt meg Forrás: Angus Cloud/Instagram

Közel két hónappal Angus halála után, az Alameda megyei halottkém megerősítette, hogy a fiatal színész halálát túladagolás okozta. Fentanilt, benzodiazepineket találtak a szervezetében - olyan gyógyszereket, amelyeket gyakran használnak szorongásos zavarok és álmatlanság kezelésére -, valamint kokaint és metamfetamint is fogyasztott.

„Lelassult a légzése, végül megállt a szíve. Elaludt, de nem akarta magát megölni" - mondta Lisa. „Ő nem csak egy színész, aki túladagolta magát, gyönyörű lélek volt, ezért szerették olyan sokan, és ezért hiányzik annyira mindenkinek."

A halálát megelőző hónapokban Angus gyászolt, az édesapja május 18-án, 65 éves korában halt meg. Három hónap alatt vitte el a gyilkos kór, az egész családot lesújtották a történtek. Ám a halála előtti napon Angus jó kedvű volt, átrendezte a szobáját, egy öreg kanapé helyére betett egy könyvespolcot. A délutánt a nagybátyjával töltötte, majd egy barátjával festegetek. Mielőtt elindultak volna a városba, megölelte az édesanyját, és biztosította róla, hogy nagyon szereti.

„Reggel találkozunk" - mondta utoljára Lisának.

Angus és a barátja, Daniel Aguilera festeni indultak, egy hat éve túladagolásban elhunyt barátjuk emlékére akartak alkotni valamit. Hajnali 4 körül tértek vissza Cloudék otthonába. Aguilera azt mesélte, a fiú nem volt zavart, ezért nyugodtan magára hagyta. Azt mondja, örökre gyötörni fogja a bűntudat, mert a távozása után nyúlt Angus a drogokhoz.

„Lényegében ugyanazon a napon vesztettem el a két legjobb barátomat a fentanil miatt. Átkozottnak érzem magam" - nyilatkozta Aguilera, aki már évekkel korábban lemondott a kemény drogokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.