Helyszíni esküvői szertartás a Fenyőharaszt Kastélyszálló kertjében

Forrás: shutterstock -
PR cikk természet szertartás
Az esküvőszervezés csodás, de nehéz feladat, rengeteg teendővel. Ki kell választani a ruhákat, a dekorációt, össze kell állítani a menüsort és számtalan kisebb dologról is gondoskodni kell. Ám az egyik legfontosabb feladat mind közül az esküvői helyszín kiválasztása.
Forrás: shutterstock

Ezzel kapcsolatban szinte minden párban felmerül a kérdés, hogy beltéri vagy szabadtéri legyen-e az esküvő, és bár a szabadtéri eseményeknek mindig van némi kockázatuk a bizonytalan időjárás miatt, egy esküvő a természet lágy ölén olyan varázslatos hangulatú, ami miatt megéri megfontolni ezt a lehetőséget is.

Nézzük egy picit bővebben, miért érdemes Nektek is fontolóra vennetek a szabadtéri esküvőt!

1. Nagyobb tér

A vendégeknek nem kell egy kis helyre bezsúfolódniuk, több tér van a mozgásra, nem zavaró az sem, ha valaki a szertartás közben változtatja meg a helyét. A nagyobb tér a kisgyermekkel érkező vendégek számára is előnyösebb.

2. Friss levegő

Egy szűk beltéri teremben gyorsan elfogy a levegő, ami Nektek és a vendégeitek számára is kellemetlen, főleg, ha nagy meleg van. Ugye, milyen jó lenne, ha egy kis lágy szellő biztosítaná folyamatosan a friss oxigént?

3. Szabadság a dekorációban

A szabadtéri esküvők számtalan lehetőséget tartogatnak a dekoráció terén. Egyedi és látványos díszítés alakítható ki, rengeteg virággal, de érdemes játszani a világítással is. Szinte bármi megvalósítható, minden csak a Ti elképzeléseitek, álmaitok kérdése!

4. Varázslatos hangulatú fényképek

A szabadtéri esküvőkön készült fotóknak mindig mesés hangulatuk van. A fotós sokkal kreatívabban tud játszani a fénnyel, mint egy sötét, nem megfelelő világítással rendelkező teremben, ahol arra kell törekednie, hogy minél jobban próbálja begyűjteni az összes kis fényfoszlányt.

Forrás: shutterstock

5. Semmihez sem fogható hangulat a természet lágy ölén

A nyugodt, természetes környezet segít ellazulni, nem csak Nektek, hanem a vendégeknek is. Mindenki felszabadultabb, a kellemes, családias hangulat garantált.

6. Szertartás és lakodalom egy helyen

Nagyban megkönnyíti a szervezést, ha nem kell a helyszínek között utazni, ha nem kell azt tervezni, hogy ki hogyan jut el a polgári szertartásról a lakodalom helyére. Ha minden egy helyen van, azzal rengeteg feszültséget megspóroltok!

Mint láthatjátok, a szabadtéri esküvőknek megannyi előnyük van. A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy olyan, páratlan erdei esküvői helyszínt kínál, ahol festői körülmények között mondhatjátok ki a boldogító igent. A szabadtéri polgári szertartáshoz és a lagzihoz is tökéletes helyet biztosítanak, és természetesen szükség esetén kényelmes szállással is szolgálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.