A peronon rekedt két kisgyerek, miközben az apjukkal továbbrobogott a vonat - Belső vizsgálat indult az ügyben

Forrás: Shutterstock -
bőrönd Nagy Britannia vonat állomás gomb
Mozgó vonatról nézte végig egy brit édesapa, Ben Newman, hogy miután leszállt, a gyerekei már a peronon voltak. A halálra vált férfi később panaszt tett, a Govia Thameslink Railway vonattársaság sajnálatát fejezte ki az incuidens miatt és belső vizsgálatot indított. 

Ben Newman gyerekeivel a Gatwick repülőtérről a Hastingsbe tartó vonaton utazott július 28-án. Amikor le akartak szállni, az egyik bőröndjük beszorult két ülés közé. Amíg próbálták kicibálni a csomagot, a két gyerek leszállt a vonatról, és amikor Bennek végre sikerült kihúzni a bőröndöt az ülések közül, már nem nyílt ki az ajtó, és a vonat továbbindult - írja a BBC.

Forrás: Shutterstock

Az aggódó apa a következő állomáson tudott csak leszállni, ahonnan egy dolgozó vitte oda, ahol a gyerekei maradtak. A 41 éves férfi elmondta, körülbelül 30 percig voltak nélküle a gyerekei és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.