„Senki sincs biztonságban" - Ágyi poloskák lepték el az európai nagyvárost

csípés ágyi poloska Párizs olimpia
A vérszívó ágyi poloskák mindenhol jelen vannak Párizsban. A városháza kormányzati fellépést sürget a jövőévi olimpia miatt.

Az ágyi poloskák már a párizsi metrót, a buszokat és mozikat is ellepték. Az emberek viedókat készítenek a bogarakról, a felvételek pedig gyorsan terjednek a közösségi médiában - írja a Mirror. A párizsi városháza korményzati fellépést sürget a jövő évi olimpia miatt, amit Párizsban rendeznek meg.

„Senki nincs biztonságban, bárhol elkaphatjuk elkaphatjuk, aztán hazavisszük őket, és csak akkor vesszük észre, amikor már elszaporodtak az otthonunkban" - mondta Emmanuel Grégoire, Párizs főpolgármester-helyettese.

Az ágyi poloskák legtöbbször az ágyunkban fészkelnek be, hogy közel legyenek a táplálékhoz, vagyis hozzánk, ugyanis a vérünkkel táplálkoznak. Éjszaka aktívak, a csípéseiket pedig nem is érezzük meg általában, de ha reggel apró, kerekded, viszkető, a bőr felületéről kiemelkedő puklikat veszünk észre a testünkön, akkor gyanakodhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.