Hatalmas változás jön a Lidlben: minden vásárlót érint

Forrás: Lidl Magyarország -
Lidl diszkontlánc árucikk kézikosár
Országosan, a legnagyobb boltjaiban is elérhetővé teszi a gurulós kézikosarakat a Lidl, így akinél nincsen a tolható kocsikhoz pénzérme, az is kényelmesen vásárolhat. 

Mostantól a vásárlóknak nem kell plusz 100 forintos érmével a zsebükben a boltba indulniuk, hogy azt majd a bevásárlókosárba tegyék. Ugyanis elérhetővé válnak a kézi kosarak a diszkontlánc áruházaiban - írja az Pénzcentrum.

Forrás: Lidl Magyarország

Ráadásul, ha valakinél van is 100 forintos, akkor sem biztos, hogy szüksége van a nagyobb kosárra, pláne, ha csak egy-két árucikkért megy be az üzletbe.

A lap értesülései szerint a Lidl döntése mögött a kosarak kihelyezésére egyértelműen a vásárlói igények kiszolgálása áll. A cégnél úgy látták, jelentős igény mutatkozott arra, hogy a vásárlók kosarakat is használhassanak vásárlásaik alkalmával, a diszkontlánc ennek az igénynek kíván megfelelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.