Élvezzük ki a hétvégét: hétfőtől durva lehűlés érkezik

időjárás durva lehűlés előrejelzés mínuszok
A hétvégi meleg után durva lehűlés érkezik hazánkba: a vasárnapi 27 fokos hőmérséklet után hétfő hajnalban akár mínusz 1 fokot is mérhetünk.

Péntek

Napos, de egyben gomolyfelhős időre számíthatunk, szerencsére csapadék nélkül. Igaz, délelőtt élénk lehet az északnyugati szél. A hőmérséklet 22-23 fok körül alakul.

Szombat

Szintén változóan felhős időre és napsütésre van kilátás. Esőre továbbra sem számíthatunk. 21 és 26 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A nyugatias szél élénk lesz.

Élvezzük ki a hétvégét: hétfőtől durva lehűlés érkezik Fotó: Csudai Sándor - Origo

Vasárnap

Marad a változó felhőzet, késő délutántól több gomolyfelhővel. Főleg északkeleten fordul elő elszórt zápor. Nagy területen erősödik meg az északnyugati szél. 25-27 fok körüli nyárias meleg lehet.

Hétfő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja szerint a vasárnapi 27 fokos maximum hőmérséklet után hétfő hajnalban akár mínusz 1 fokot is mérhetünk. A borongós délelőtt után délután már sok napsütés lehet felhőátvonulásokkal. Elvétve fordul elő zápor. Erős lesz a légmozgás. 19-20 fok köré eshet vissza a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.