Jó hír a Star Wars-rajongóknak: igazán rejtélyes sorozat érkezik a Disneyre

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
The Acolyte Star Wars sorozat Disney A baljós árnyak
Nehéz helyzetben van a Disney: az előfizető száma csökken, így fejtörést okoz az, hogy mely produkciók kerüljenek a platformra. Mivel a nézők szerették az Ahsoka sorozatot, így valószínű, hogy annak lesz folytatása, de a Star Wars-epizódokra is lehet számítani. 

Bár még nem jelentették be, de úgy tudni, érkezik a streaming oldalra az Ahsoka második évada, de Star Wars tartalmakat is várhatunk.

Úgy tudni, még 2023-ban felkerül a Disney+ platformra a Skeleton Crew című sorozat, Jude Law-val, aki egy Erő-használó karaktert alakít. A történet négy gyerekről szól, akik elvesznek a galaxisban, és különböző kalandokon keresztül próbálnak hazajutni. Érkezik az A Mandalóri negyedik évada, viszont nem tudni, mikor - írja a VG.

A The Acolyte 2000 évvel A baljós árnyak előtt játszódik majd Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

2024-re ígérték az igazán rejtélyes Star Wars-sorozatot, a The Acolyte-t. A széria kifejezetten a Disney+-ra készül. A hírek szerint a The Acolyte 2000 évvel A baljós árnyak előtt játszódik majd, a Köztársaság fénykora időszakában. A Star Warsnak ezt az ősi korszakát eddig csak regényekben, képregényekben és egyes videójátékokban ismerhették meg a rajongók, így valószínűleg sikert hoz a platform számára.

Ez is érdekelhet:

19 érdekesség a Solo: Egy Star Wars-történetről

A fiatal Anakin Skywalker előbb börtönbe, majd pszichiátriára került

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.