Benedek Tibor fontos dolgot mondott barátjának az élete végén: megható szavak

Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou -
Vízilaba Varga Zsolt világbajnok Benedek Tibor Csisztu Zsuzsa
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Varga Zsolt Csisztu Zsuzsának adott interjút a Csisztu Sport Castben. A sportoló többek között Benedek Tiborról és a hozzá fűződő barátságáról mesélt, és apró momentumokat is elárult a világklasszis életéből. 

Benedek Tibor barátja, Varga Zsolt mesélt Csisztu Zsuzsának olyan dolgokról, amelyeket a legnagyobb vízilabda-rajongók se tudtak a sportolóról. Most azonban kiderült, Benedek történelemből szerzett bölcsészdiplomát, imádta a szervetlen kémiát, egy balul sikerült kísérlet során a kémaiszertárt is felrobbantotta, de azt is megtudhatjuk, hogy lenyűgözte Szinyei Merse Pál Lilaruhás nő című festménye.

Benedek Tiborra az egész ország büszke volt, halála óriási veszteség Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Már több mint három éve, hogy elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázónk. A sportoló 48 évet élt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.