Esős, hűvös hétvégére kell számítanunk a hétvégén: mutatjuk, hol várható csapadék

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás esernyő előrejelzés
A hétvégén szükségünk lesz az esernyőkre, ugyanis csapadékos és hűvös időre kell számítanunk az elkövetkezendő napokban. 

Péntek

Nyugat felől beborul az ég és egyre többfelé várható kiadó eső és zápor. Néhol akár zivatar is előfordulhat. Emellett élénk lesz a délkeleti szél is, és a hőmérséklet nem lesz melegebb 11 Celsius foknál.

Szombat

Erősen felhős lesz az ég, és borult időjárás lesz jellemző. A Dunától keletre többfelé várható újabb eső, míg a Dunántúlon elszórtan záporok csúfíthatják el a napot. Többfelé erős lesz az északnyugati szél, a hőmérséklet 6 és 11 fok közé hűl le.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Vasárnap

Szerencsére a hét utolsó napján nem kell csapadékra számítanunk. Ráadásul az eleinte erős északnyugati szél is fokozatosan elveszíti az erejét. 10-11 Celcius fok között fog alakulni a hőmérséklet - olvasható a Köpönyeg oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.