II. Erzsébet titkosügynökkel figyeltette Károlyt, annyira nem bízott benne: nem találta alkalmasnak az uralkodásra

Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Chris Jackson -
királyi család botránykönyv II Erzsébet Omid Scobie Károly
Hollandiában már visszahívták Omid Scobie a brit királyi családról szóló botránykönyvét, a Buckingham palota pedig még nem reagált az őket ért vádakra. A legfrissebb információk szerint a könyvben az is olvasható, hogy II. Erzsébet annyira nem bízott fiában, Károlyban, hogy figyeltette őt. Nos, hogy ez igaz-e vagy sem, csak a bennfentesek tudhatják.

Sajtónformációk szerint Omid Scobie az Endgame című könyvében arról ír, hogy II. Erzsébet felvette az MI5 volt főnökét, hogy figyelje meg Károlyt és felügyelje a királyi családot, mert fiát nem tartotta elég megbízhatónak és kemény kezűnek.

Rosszindulatú pletyka vagy szomorú tény, hogy II. Erzsébet alkalmatlannak találta Károlyt a trónra? Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Chris Jackson

Ám ez csak egy azok közül a vádak közül, amelyek III. Károlyt érintik. A szókimondó szerző azt is elmondta, hogy a királyi család jövője a királynő halála után megkérdőjeleződött, a népszerűsége pedig hanyatló. Olyanról is olvasni, hogy az "elkényeztetett" Károly király ragaszkodott ahhoz, hogy vasalják a cipőfűzőjét, és még a fogkrémet, amelyet ezüst adagolóban kell tárolni is kinyomtatta magának a személyzettel – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.