Kiderült, mi volt az utolsó csepp: Harry és Meghan egy videó miatt döntöttek végül a kiválás mellett

Forrás: AFP/Angela Weiss -
karácsony királyi család Harry felvétel Meghan
Egy ártatlannak tűnő videó jelentette az utolsó cseppet Harry és Meghan számára. 

Kiderült, hogy mi volt az a pillanat, ami - legalábbis a szakértők szerint - az utolsó csepp volt Harry és Meghan számára. Ez volt az a mozzanat, ami végleg eltávolította őket a királyi családtól. A sérelmezett dolog pedig nem más, mint egy ártatlannak tűnő videó, amelyet a királyi család a közösségi oldalukra posztolt ki még 2019-ben.

Harry és Meghan számára egy közösségi médiában közzétett felvétel volt az utolsó csepp Forrás: AFP/Angela Weiss

Harry és Meghan már amúgy is szétesőben lévő kapcsolata a palotával akkor szenvedte el a végső csapást, amikor

2019-ben felbukkant egy videó, amelyen a néhai királynő az unokája mellett látható.

A Buckingham-palota összes hivatalos közösségi médiafelületén közzétett felvételen György herceg, Vilmos herceg, Károly herceg és a királynő látható karácsony este, amint a fiú karácsonyi pudingot kavar. Mindez órákkal azelőtt történt, hogy a néhai őfelsége elmondta volna a hagyományos karácsonyi beszédét a tévében. A mellette látható családi képeken mindenki rajta volt, kivéve Harryt és Meghant.

Az, hogy az ő fotójuk nem volt ott, az utolsó pillanatban történt változtatás volt a királyi szakértő szerint - írja a Daily Star.

„Közvetlenül azelőtt, hogy a néhai őfelsége elkezdte volna a forgatást, átnézte az asztalt, amelyen az általa oly nagy szeretettel kiválasztott fényképek voltak elrendezve. »Az ott« - mondta a királynő, miközben végigmérte a többi képet a korábbi és jövőbeli uralkodókról és családjaikról. »Gondolom, arra nincs szükségünk.«" - mondta állítólag Erzsébet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.