3 nap alatt 81 korsó sört ivott meg egy férfi: mutatványával nem aratott osztatlan sikert

Forrás: Thinkstock -
alkoholfogyasztás rekord sör
Sean Bryan Facebook-bejegyzésben hirdette „veszélyes" mutatványát, mellyel közel 10 000 lájkot és megosztást gyűjtött be, ám a felhasználók nem rejtették véka alá nemtetszésüket. 

A 33 éves férfi december 29-én, pénteken 13 órakor kezdte italozását a lakóhelyéhez közeli kocsmában, majd a következő két napon is folytatta, és csak szilveszter este 9-kor fejezte be, a 81. korsóval. Ezután lefeküdt aludni.

ivás, sör, alkohol, korsó Forrás: Thinkstock

A közösségi médiában rengetegen elmarasztalták Seant, aki a sok sörrel több mint 17 000 folyékony kalóriát sikerült magához vennie a három nap alatt. Ám az ír biztonsági őr úgy véli, hogy az italozása nem volt veszélyes, mivel egyszeri eset volt.

„Szerintem nem veszélyes ilyen furcsa alkalmakkor megtenni, de ha hétről hétre tennéd, akkor az lenne" — mondta az ír sör rajongója, és azt is hozzátette, hogy karácsonykor amúgy sem számolja a kalóriákat.

Sean megdöntötte korábbi rekordját, ami 78 korsó Guiness volt. A férfi állítja, a 81 korsó sörre nem kihívásként tekintett, csupán a barátaival iszogatott, és ugyan a hétvégi ivászat után fáradtnak érezte magát, másnapos nem volt.

Bár a férfit a barátai rá akarták venni, hogy legyen a következő a 100 korsó sör, de Sean nem vállalja a kihívást — írja a Daily Star.

„Az emberek a kommentekben azt mondták, hogy 40 éves korom előtt meghalok, és nagyon rosszul nézek ki, amit egy kicsit a szívemre vettem" — mondta, hozzátéve, hogy nem szeretné, ha a fiatalok példaképként tekintenének rá a 81 korsós mutatványa miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.