Vilmos és Katalin több mint 13 éve jegyezték el egymást: a gyűrű Diana emléke előtt tisztelgett

Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole -
Diana Katalin eljegyzés Vilmos gyűrű
Vilmos és Katalin 13 évvel ezelőtti eljegyzésük után adta első közös interjúját: 8 év "járás" után került sor kapcsolatuk hivatalossá tételére. 

Katalin és Vilmos alig több mint 13 évvel ezelőtt, 2010. november 16-án jelentették be eljegyzésüket a világnak. A boldog pár, akik nyolc évig jártak, mielőtt úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, akkor ültek le életük első közös mélyinterjúra.

Vilmos herceg és Katalin hercegné 13 évvel ezelőtt adták első közös interjújukat Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole

A meghitt beszélgetés során kiderült, hogy Vilmos csak néhány héttel korábban tette fel a kérdést, amikor a pár Kenyában nyaralt a barátaival. Katalin elárulta, habár remélte, hogy talán megtörténik, mégis nagy meglepetésként érte, hogy Vilmos feltette a kérdést.

Az interjú egyik különösen megható pillanatában Vilmos meghatóan tisztelgett édesanyja, Diana hercegné előtt.

A nézők milliói láthatták, hogy Katalin egy 12 karátos kék zafír eljegyzési gyűrűt viselt, amelyet 14 szoliter gyémánt vett körül. A lenyűgöző ékszer egykor Diana tulajdonában volt, Vilmos éppen ezért jegyezte el ezzel az ékszerrel Katalint.

"Nyilvánvaló, hogy nem lesz itt, hogy osztozzon az összes mókában és izgalomban, ez az én módszerem arra, hogy közel tartsam őt az egészhez" - mondta akkor Vilmos, aki leszögezte, hogy leendő feleségére nem nehezedik nyomás, hogy ő legyen a következő "Diana". Hozzátette: "Senki sem próbál az édesanyám helyébe lépni. A saját jövődet és a saját sorsodat kell kialakítanod, és Katalin nagyon jó munkát fog végezni ebben" - idézi Vilmos szavait a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.