Müller Péter: Ha valaki nem tud szólóban szépen táncolni, az a párjával sem tud

Müller Péter, tánc, párkapcsolat, szerelem
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Kitreel/Shutterstock. No use without permission. - Kitreel
heti útravaló élet párkapcsolat Müller Péter tánc
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Útravaló Müller Pétertől.

Ha valaki egyedül nem tud szólóban táncolni szépen, harmonikusan és egyensúlyosan, az a párjával sem tud. Nem tehet senki boldoggá, ha belül nem vagy az.

Ezért omlatagok a mai kapcsolatok. Mert csak összekapaszkodnak, s csak ideig-óráig mentik meg egymást a benső zűrzavaroktól és lelki bizonytanságból. Ez egyébként mindig így volt, csak a társadalmi viszonyok és a külső elvárások szigora konzerválta az emberi boldogtalanságot. Ez a téma ősidőktől fogva a legtöbb regény-, és drámaírónak a kenyere. 

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.