Müller Péter: Ha valaki nem tud szólóban szépen táncolni, az a párjával sem tud

Müller Péter, tánc, párkapcsolat, szerelem
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Kitreel/Shutterstock. No use without permission. - Kitreel
heti útravaló élet párkapcsolat Müller Péter tánc
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Útravaló Müller Pétertől.

Ha valaki egyedül nem tud szólóban táncolni szépen, harmonikusan és egyensúlyosan, az a párjával sem tud. Nem tehet senki boldoggá, ha belül nem vagy az.

Ezért omlatagok a mai kapcsolatok. Mert csak összekapaszkodnak, s csak ideig-óráig mentik meg egymást a benső zűrzavaroktól és lelki bizonytanságból. Ez egyébként mindig így volt, csak a társadalmi viszonyok és a külső elvárások szigora konzerválta az emberi boldogtalanságot. Ez a téma ősidőktől fogva a legtöbb regény-, és drámaírónak a kenyere. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.