Natascha Kampusch: "Örökre áldozat maradok"

Natascha Kampusch
AFP/Joe Klamar -
gyerekrablás natascha kampusch bántalmazás áldozat
Egy, a fogságban töltött húsvétjáról tett szomorú vallomást a gyerekkorában elrabolt nő.

Szörnyű részleteket osztott meg múltjával kapcsolatban Natascha Kampusch. Az osztrák lány elrablója, Wolfgang Priklopil húsvétkor tojásokat rejtett el a ház egyik szobájában, Nataschát pedig arra kényszerítette, hogy meztelenül keresse meg azokat - írja a Bors

Tedd le a tányérokat a megfelelő sorrendben és tisztítsd meg őket! Ne felejtsd el a tojásokat!

– mondta Wolfgang húsvétkor Nataschának.

Natascha Kampusch
Natascha Kampusch 10 éves volt amikor Wolfgang Priklopil elrabolta.
Forrás: AFP/Ho

A világ egyik legmegdöbbentőbb esete Natascha Kampusch nevéhez fűződik. Az osztrák lányt gyermekként rabolták el és 8 évig tartották fogságban.Az osztrák Natascha Kampusch-nak a földi poklot kellett megélnie, miután 10 éves korában elrabolták. Az ártatlan kislány az iskolából ment haza, amikor Wolfgang Priklopil berántotta az autójába, majd a háza, mindössze 5 négyzetméteres pincéjében tartotta fogva. Natascha nyolc évig, egészen pontosan 3096 napig élt fogságban. Elrablója éheztette, lelkileg és testileg bántalmazta, rendszeresen megerőszakolta a lányt, akinek végül sikerült megszöknie. Wolfgang Priklopil ezután öngyilkos lett, Natascha pedig sokáig kerülte a nyilvánosságot, és próbálta feldolgozni, ami vele történt. 25. születésnapján aztán megtörte a csendet, és őszintén vallott arról, hogy elrablója szex közben megkötözte, magához bilincselte, és válogatott szörnyűségeket csinált vele.

A 35 éves nő napjainkban író, televíziós műsorvezető és aktivista. 2010 -ben adta ki a 3096 Tage című könyvét, 2016 augusztusában a második könyvét, 2013-ban pedig film is készült a vele történtekről és az egykor körtönéül szolgáló házat is megvette. 

Terápiára kell járnom, ez az életem részét jelenti még mindig. Amit velem tettek, az borzasztó. Örökre áldozat maradok

- vallja. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.