Nőnapra nem más ajándékát várom, helyette önmagamat lepem meg!

Pink,Tulips.,Close-up,Photo,Of,A,Cheerful,Lady,In,A
Shutterstock/Copyright (c) 2020 My Ocean Production/Shutterstock. No use without permission. - My Ocean Production
a nők hete meglepetés ajándék nőnap
Fel sem merül bennünk, hogy saját magunkat is megajándékozhatjuk nőnapon ahelyett, hogy másoktól várnánk a meglepetéseket. 8 szuper ötletet mutatunk, amivel meglephetjük magunkat.

Sárga tulipánok, vörös rózsa és bonbon - minden nő a legklasszabb és legromantikusabb meglepetést várja március 8-ára, nőnapra. Kényszeresen azt hisszük, ha a hozzánk közel álló emberek megajándékoznak minket, többet érünk. Ahelyett, hogy mások elismeréséért küzdenénk folyton, inkább gondolkodjunk el azon, mi mit tudunk nyújtani önmagunknak a neves napon?! 

Összegyűjtöttünk 8 ajándékötletet, melyeket mi is megadhatunk magunknak nemcsak nőnap alkalmából, de bármikor a hétköznapok folyamán. S ne feledjük, nem attól leszünk igazi nők, hogy folyton virágcsokrokkal szédítenek minket. Egy nő akkor sugárzik, ha a lelkében boldog. Miért ne tehetnénk ezért mi magunk is?

Utazás helyben

A kiruccanások mindig hozzáadnak életünkhöz egy-egy fejezetet, melyek történeteket mesélnek el. Fedezd hát fel városod legszebb zugait, érdekességeit, egyszerűen csak kirándulj egymagaddal a szabadban. Feltöltődsz energiával, és még tanulhatsz is. Kell ennél jobb?

Holidays,In,Malta.,Back,View,Of,Traveler,Woman,Descends,Stairs
Forrás: Shutterstock

Szépségápolás 

Egy nő kívül, belül ügyel szépségére, éppen ezért néha ránk fér egy kis kényeztetés. Pihentető masszázs, kozmetikai kezelés - legyen szó bármilyen programról, feltölt minket testileg és lelkileg is. Nem beszélve arról, mennyire frissnek és üdének fogjuk magunkat érezni a kezelések után! 

Az olvasás személyiségünk formálója

Szánj időt a csendre, s olvass egy kicsit nyugalomban a szobádban, vagy épp a verőfényes napsütésben. Az olvasás tanít, edukatív információkat közvetít feléd, miközben élvezed kedvenc történeteid legnagyobb titkainak felfedését. Szuper választás azon nők számára, akik nem szeretik a nyüzsgést, mégis kikapcsolódnának.

A kihívások napja

Ha már tele van a fejed túl szokványos ajándékötletekkel, végezz el egy 24 órás kihívást, ez szintén hozzáad a személyiségedhez, és önbizalommal tölt el, miszerint bármire képes vagy! Tölts egy napot az okos kütyüjeid nélkül, hidd el, nem fogod megbánni! Manapság annyira elvakít minket a social media virtuális világa, hogy néha jólesik kikapcsolni gondolatainkat, és semmi másra nem fókuszálni, csak saját magunkra. Az is egyfajta ajándék, ha nem vagyunk kitéve mindenféle impulzusnak az online térben. Élvezzük egy kicsit saját, női létünk csodáit mindenféle visszajelzés nélkül.

Gasztro kaland önmagammal

Ha régóta tervezted, hogy elkészítesz egy-két különlegesebb fogást otthon, akkor itt az ideje egy szuper egészséges ételnél kinyitni a receptkönyvet! Ha pedig nem vágysz a konyhában állni órákig, akkor keress fel egy különleges éttermet, és próbálj ki új ízeket, fogásokat. Akár egy mentes cukrászdába is ellátogathatsz, vagy egy szuper kávézó is ragyogó ötlet!

Young,Beautiful,And,Happy,Woman,Enjoying,In,Delicious,Meal,In
Forrás: Shutterstock

Filmmaraton

Rendezz otthoni filmmaratont önmagaddal, nézd meg a legjobban megmosolyogtató kedvenceidet, garantáltan nem fogsz mellé lőni! Egy kis popcorn, egy pohár bor, finom meleg takaró, és már indulhat is a végtelen történetek újraélése.

Kézműves workshop

Ha rajongsz a kézműveskedésért, akkor feltétlenül ki kell próbálnod egy workshopot, ahol tudsz fejlődni, miközben hasonló érdeklődésű emberekkel veszed körül magad. Még az is lehet, hogy új barátokra találsz.

Festede

Sokszor mondják, hogy szuper ötlet a stressz levezetésére valamilyen kreatív tevékenység. Képes megnyugtatni, kikapcsolni az elmét, ezáltal megszűnik a hétköznapjainkat uraló stressz. Jó alternatíva lehet például egy festede, ahol papírra vetheted belső világod fényét.

Female,Artist,Painting,Picture,In,Workshop
Képes megnyugtatni az elmét, ezáltal leesik rólunk a hétköznapjainkat átívelő folytonos stresszfaktor.
Forrás: Shutterstock

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.