Müller Péter: Ha igazán szeretsz, elmúlik minden félelemérzeted

párkapcsolat, szerelem, boldogság
Ivanko80/Shutterstock - Ivanko80
heti útravaló life gondolatok Müller Péter szeretet
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ha igazán szeretsz, lelked legmélyéről, elmúlik minden félelemérzeted. Nemcsak bátor, vakmerő is lehetsz. De ritkán vagyunk erre képesek. Mi a halandó énünk, egónk vonzalmát nevezzük szeretetnek, szerelemnek, és ő bizony fél. És félt.

párkapcsolat, szerelem, boldogság
Ha igazán szeretsz, lelked legmélyéről, elmúlik minden félelemérzeted
Forrás: Jacob Lund/Shutterstock

Mi, földi emberek egy halandó testben és halandó személyiségben élünk. Félőlények vagyunk. Félve érkezünk, élünk, és halunk meg. És ezért lefokozott vonzalmainkat végigkíséri a félelem és a szorongás. De vannak néha igazi pillanataink, amikor ráébredünk az igazi szeretetre, ami nem hal meg soha. Nagy írók költők, mesterek és valódi tanítók erről az élményről beszélnek. Rómeó nem félt. És Júlia sem. 

Müller Péter korábban megjelent írásait itt olvashatod!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.