Bridgerton-filter TikTok-trendért őrül meg a világ

Bridgerton család
Northfoto -
AI TikTok-trend A Bridgerton család
A sorozat népszerűségére a TikTok is azonnal reagált. Most itt a Bridgerton-filter, amellyel bárki megnézheti, melyik karakter lenne az AI szerint és kipróbálhatja, hogy nézne ki valamelyik szereplő bőrébe bújva.

Május 16-tól látható a Netflixen az A Bridgerton család 3. évadának első négy epizódja Penelope és Colin szerelmével a fókuszban. A sorozatot hatalmas várakozás előzte meg, most pedig egyenesen megőrülnek érte a rajongók: az új trend a Bridgerton-filter. 

Bridgerton-filter: akárcsak a színészek, te is a karakterek bőrébe bújhatsz
Bridgerton-filter: akárcsak a színészek, te is a karakterek bőrébe bújhatsz 
Forrás: Northfoto

A TikTokon pedig máris itt a legújabb trend a Bridgerton-filter, amelynek letöltésével te is megnézheted, miként néznél ki az AI által számodra kiválasztott karakter bőrébe bújva. Több szűrő is terjed, a legnépszerűbbel már közel 5 millióan posztoltak, de egy másikat is már több mint egymillióan használtak. Mutatunk néhányat!

 

A Bridgerton-filter egyébként egy korábbinak az újraéledése, már az első Bridgerton-széria megjelenésekor is létezett, ahol szintén a mesterséges intelligencia választotta ki, hogy melyik karakter lennél, majd ki is próbálhattad, hogy néznél ki korabeli sminkkel és ruhában. Ha pedig nem éred be a virtuális valósággal, ezeket a forgatási helyszíneket meg is látogathatod. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.