Meghalt a túlsúlyos youtuber, így festett utolsó hónapjaiban

Meghalt a túlsúlyos youtuber
callejas503.sv/Instagram -
elhízás gyászhír blogger
A blogger étel- és étteremajánlóiról vált híressé, amelyeket az interneten keresztül osztott meg rajongóival. A tragikus hirtelenséggel meghalt Edgar Landaverde mindössze 37 éves volt.

A túlsúlyos blogger,  Edgar Landaverde 2012-ben indította el csatornáját, ahol halálakor közel 180 000 YouTube-feliratkozó követte figyelemmel ételekről, utazásokról és mindennapi életének vicces pillanatairól szóló beszámolóit.

Edgar Landaverde
Edgar Landaverde: meghalt a túlsúlyos youtuber, váratlanul érte a hír rajongóit
Forrás: callejas503.sv/Instagram

Meghalt Edgar Landaverde: a megemlékezést élőben lehetett követni

Edgar Landaverde családja június 6-án az Instagramon keresztül osztotta meg a szomorú hírt a rajongókkal. Bár a család nem erősítette meg a váratlan és korai halál okát, a rajongók azt feltételezik, hogy a túlsúlya miatt kialakuló szívroham okozhatta a népszerű ételblogger halálát. A temetést múlt héten tartották, a megemlékezést pedig élőben közvetítettek a követőknek.

Már a teljes orvostársadalom tisztában van azzal, hogy a túlsúly, de főként az elhízás tulajdonképpen az egész szervezetre negatív hatással van, hiszen egy állandó gyulladásos állapot tart fent. Vagyis az olyan nyilvánvaló összefüggéseken túl, mint, hogy a nagyobb súly megterheli a mozgásszerveket, a szívet, befolyásolja a hormonrendszert és az emésztést, tulajdonképpen szinte minden szervrendszerre gyakorol valamiféle negatív hatást. Egyes betegségeknek jelentős rizikófaktora, más betegségeknek súlyosbítója lehet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.