Hátborzongató felfedezést tett a jövőről a nő, mialatt meghalt: üzenetet hozott a mennyből

halál, mennyország, jövő, ajtó
Shutterstock/FOTOKITA - FOTOKITA
leszámolás halál mennyország jövő
Három napig tartózkodott a mennyországszerű világban a nő, onnan hozott üzenetet. Egyesekre hátborzongató esemény vár a jövőben.

Egy nő, aki meghalt és három napot töltött a mennyországban, nyíltan beszélt arról a hátborzongató felfedezésről, amelyet a jövővel kapcsolatban tett. Közeledik a leszámolás napja.

mennyország, halál, szellemvilág, hátborzongató
Állítása szerint három napot töltött a szellemvilágban a nő: hátborzongató felfedezést tett
Forrás: Shutterstock/Cristina Conti/Illusztráció

A mennyből hozott üzenetet a nő: ezt a hátborzongató felfedezést tette a jövőről

A spirituális coach-ként dolgozó Julie Poole nyíltan beszélt arról a felfedezésről, amelyet a húszas éveiben tett. A nő akkor állítása szerint meghalt és egy mennyországszerű szellemvilágba került, ahol látomásokat kapott az emberiség jövőjéről. "Hirtelen megláttam a vezetőimet és az angyalaimat magam körül, majd felemeltek, és felvittek a magasabb birodalmakba" - kezdte beszámolóját a nő, aki három nappal később tért vissza a földi testébe, de nem felejtette el azokat a figyelmeztetéseket, amiket a túlvilági lényektől kapott. 

Azt mondta, azt ígérték neki, hogy 2012 és 2032 között egy új "aranykor" veszi kezdetét az emberiség számára. "Ez az Aranykor egyenlőséget hoz mindenütt, így ami hamis, valótlan és hazug, az el fog tűnni." Poole elmondta, hogy ő mindenképpen hisz ebben az elképzelésben, és azt állította, hogy egyre közelebb kerülünk a "leszámolás napjához". Nemrég pedig egy időutazó árulta el, mi vár ránk még idén: nem sok jó.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.