Elvesztette az otthonát, randialkalmazás segítségével szerez ideiglenes szállást magának egy nő

Woman,Using,Dating,App,On,Mobile,Phone
Shutterstock - Kaspars Grinvalds
randialkalmazás ausztrália fiatal nő
Emily Webb sajátos módszert talált arra, hogy ideiglenes szállást találjon, miután otthon nélkül maradt. A 25 éves ausztrál nő jelenleg az autójában él, miközben albérletet keres. Azonban a lakáskeresés nem olyan egyszerű, még akkor is, ha előre egy évnyi bérleti díjat kínál.

Emily jelentős bevételre tesz szert OnlyFans-fiókjának köszönhetően,  emellett pedig influenszerként is jelen van az Instagramon, ahol több mint 150.000 követője van. Ennek eredményeként a fiatal nő nem küzd anyagi problémákkal, mégsem nehezen talál lakást.

nő
A fiatal nő autójában húzza meg magát, amíg nem talál lakást
Forrás: Instagram/Emily Webb

Érdekes megoldáshoz folyamodott a fiatal nő

Emily azonban nem aggódik túlzottan a helyzete miatt, mivel van egy másik módszere is, amivel ideiglenes szállást talál, amíg lakást keres. Ez pedig a Hinge nevű randialkalmazás használata, ahol olyan férfiakat keres, akiknél pár napra meghúzhatja magát, mielőtt tovább állna a következő helyre. Egy TikTok-videóban így fogalmazott: „Nem hiszem el, hogy eddig pénzt pazaroltam a bérlésre. Életvezetési tipp: Ha jól nézel ki, soha ne fizess bérleti díjat.

Randialkalmazásokon keresek különböző férfiakat, akiknél meghúzhatom magam, és ez meglepően jól működik. Általában nem mondom el nekik, hogy hajléktalan vagyok, nem akarok nyomást helyezni rájuk. Bár szerintem nem is úgy nézek ki, mint egy hajléktalan. Általában csak néhány éjszakát bírnak, majd szakítanak velem, mert rájönnek, hogy kihasználom őket."

 

A fiatal nő nem izgul a jövő miatt, miközben továbbra is keresi állandó lakhelyét, úgy érzi, ez a jelenlegi helyzet lehetőséget ad számára, hogy válogathasson. „Úgy érzem, bármelyik nap lehet lakásom. Nem vagyok nagyon stresszes. Csak egyszer vagy fiatal és vonzó, és szeretem ezt mindenhol kihasználni, ahol csak lehet" - tette hozzá.

@emwebbily I swear my lips arent purple this lighting is weird #emwebbily #rentalcrisis #prettyprivilege ♬ original sound - Em 👹

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.