Nők ezrei szorítanak Tompos Kátyáért: "Szeretünk, Kátya! Sikerülni fog"

Tompos Kátya
Simon Moricz-Sabjan
támogatás betegség Tompos Kátya alapítvány rák
Rengetegen szorítanak a gyógyulásáért, és nagyon sokan segítenek. Tompos Kátya súlyos és ritka rákos megbetegedéssel küzd, gyűjtést szerveztek a kezelésére.

Súlyos betegséggel küzd Tompos Kátya. A 41 éves színművésznőnél ritka rákos megbetegedést diagnosztizáltak, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem érhető el. Eddig kizárták a nyilvánosságot, de most az emberekhez fordultak segítségért: a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán szerveznek gyűjtést a gyógykezelésére - írja a Bors

Tompos Kátya
Tompos Kátya ritka daganatos megbetegedéssel küzd
Forrás: Faceboook

Rengetegen támogatják Tompos Kátyát

"Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség" - írta az alapítvány a Facebookon. 

A bejegyzés alatt özönlenek a hozzászólások, rengetegen biztosítják támogatásukról a színésznőt, és vesznek jegyet a "Szeretünk Kátya" című jótékonysági gálára,

 amely a Szegedi Nemzeti Színházban lesz május 25-én. Aki nem tud ott lenni, az is hozzájárulhat a színésznő kezeléséhez a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára utalva.

Tompos Kátyát rengetegen támogatják
Tompos Kátyát rengetegen támogatják
Forrás: Facebook

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.