Különös nyilatkozatot tett Jessica Simpson a Los Angeles-i repülőtéren, miután nagy nyilvánosságot kapott, hogy kígyóspermát tartalmazó italt fogyaszt énekhangja javítására. A 44 éves énekesnő megosztotta a különös szokás hátterét, és azt is elárulta, milyen ízűnek találja a megosztó készítményt.

Forrás: Northfoto
Jessica Simpson: „A kígyósperma jobb énekesnővé tesz”
Jessica Simpson a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren vasárnap egy paparazzónak megerősítette: valóban kígyóspermát iszik, mert úgy véli, az jót tesz az énekhangjának. „Úgy értem, tényleg megköszörüli a torkom” – magyarázta a TMZ-nek. „Egyszerűen nagyszerű énekesnő vagyok, ha kígyóspermát iszom. Nem tehetek róla” – jelentette ki. Az énekesnő szerint az ital íze „olyan, mint egy igazán sötét mézé”. Arra a kérdésre, hogy érdekelné-e a kínai eredetű termék reklámozása, Simpson viccelődve válaszolt: „Nos, még az üvegen lévő szöveget sem tudom elolvasni, így nem tudom, mennyire lennék jó egy információs reklámban.”
Saját márkán is gondolkodik
Simpson azt sem zárta ki, hogy később saját kígyósperma-márkát dobjon piacra. „Talán elkészítem a magamét” – mondta, majd hozzátette: „Talán, persze. Ezt kellene tennem.” Arra a kérdésre, hogy vitte-e magával a főzetet az utazás során, a válófélben lévő énekesnő így válaszolt: „Nem, nem vihettem fel a gépre.”
A popsztár először március 28-án, egy Instagram-videóban számolt be arról, hogy kígyóspermát tartalmazó italt fogyaszt.


