Sarka Kata minden évben megmutatja, hogyan készülődnek a gyerekekkel a karácsonyra. Idén is beleshettünk hozzá.

Kata minden évben a gyerekekkel együtt, meghitt hangulatban készül az ünnepekre. Idén mézeskalácsot sütöttek és díszítettek, míg az asztal dísze egy piros gyertyákkal felöltöztetett adventi koszorú, egy, a vele színben harmonizáló mikulásvirággal.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Extra tipp, ha te is a gyerekekkel együtt készülődsz

Nincs is szebb, mint amikor a karácsonyfán az unalmas egyendíszek helyett saját kezetek alkotása ragyog, ráadásul az ünnepig tartó várakozás is könnyebben telik, ha lefoglaljátok magatokat a kézműves munkával. Az egyik legegyszerűbb, kisebb gyerekekkel is mókás díszalkotási módszer a gyöngyfűzés, hiszen vékony, könnyen hajlítható drót és néhány ragyogó gyöngy segítségével akár csillagot vagy más karácsonyi témájú díszt készíthettek - egy-egy nagyobb gyöngy ráadásul már önmagában is szép lehet. Aszalt narancskarikákból és mézeskalácsfigurákból is készülhetnek díszek, csak egy szép szalagot kell kötnöd rájuk.

Úgy tűnik, Kata a klasszikus dekoráció híve. Te is szereted a piros, a fehér, az ezüst, esetleg bronz színeket? Ha igazán elegáns ünnepet szeretnél, érdemes a lakásdekorációkat is ehhez a színhez illesztened. Hogy segítségedre legyünk a választásban, megmutatjuk a legszebbeket.

Ha azonban a legújabb trendeknek hódolsz és idén valami merőben újat szeretnél, akkor ismerkedj meg az idei karácsony legmodernebb stílusirányzataival.