A táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.

Keleti Andi nagyon szereti a kézzel készített ajándékokat, ezért idén úgy döntött, kötött pulcsival lepi meg a lányát. 

Forrás: Just Creative

„Mi mindig nagyon korán elkezdjük a karácsonyi ajándékok készítését, ugyanis nálunk nagy hagyomány, hogy amennyire lehet, kézzel készített meglepetéseket adunk egymásnak. Mivel imádok kötni, örülök, hogy ilyenkor hódolhatok ennek a szenvedélyemnek. Tavaly sálak készültek nagy mennyiségben, idén egy gyönyörű, pihe-puha pulóvert kap majd a lányom. A kívánságlista általában már november végén eljut hozzánk, így van idő teljesíteni a vágyakat. Ahogy közeledik a karácsony, gyakran sétálunk a karácsonyi forgatagban, ilyenkor hátrahagyjuk a kocsit, és gyalog megyünk, mert a forralt bornak nem lehet ellenállni. Itt mindig magával ragad minket az ünnepi hangulat" – mondta mosolyogva Andi. 

Keleti Andiéknál az élő, gyökeres fenyő a sláger, amelyet minden évben más színbe öltöztetnek. Hogy idén milyen színekben pompázik majd a fa, még a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy az idei évben is a gyerekekkel együtt díszítenek. 

„Nagyon izgalmas, amikor megvesszük a fát, és elkezdjük feldíszíteni a gömbökkel, füzérekkel. Régen persze az angyalkák oldották meg ezt a feladatot, de most, hogy a gyerekeink nagyobbak lettek, rájöttek, hogy nincsenek szorgos karácsonyi manók. Vagyis azok a manók tulajdonképpen mi vagyunk. Évek óta együtt öltöztetjük fel a fát, még az első órák nevetéssel telnek, de aztán mindenki elfárad. Általában az ünnep után kiültetjük a fenyőt, és reménykedünk, hogy túléli a telet" – mesélte a népszerű táncművésznő. 

Forrás: Just Creative

„A karácsony mindig egy biztos ünnep az évben, amikor összejön a nagy család, unokatesók, nagymama, dédimama, nagynénik, nagybácsik, idén is majdnem húszan ülünk majd az asztalnál. Mivel nemcsak a szeretetről, de a folyamatos evésről is szól ez az ünnep, sok-sok finomsággal készülünk. Anyósom a halászlé és a rántott hal felelőse, dédi a töltött káposztát főzi serényen, sőt mindenki kap egy nagy fazékkal is. Anyukám bejglit süt, ebből is mindig osztogatunk, szinte mindent „elvitelre" csinálunk. Én egy malacsültön gondolkodom, igaz, az szilveszteri étel, de akkor egyrészt nem leszünk otthon, másrészt van egy szuper receptem, így valószínű előrehozzuk egy kicsit a malacot" – nevetett Andrea.