Ilyen egy meghitt karácsony Mága Zoltán családjánál

Forrás: CABBAGE HOUSE -
karácsony 2015 család koncert hegedűművész Mága Zoltán fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hegedűvirtuóz lányának, Jennifernek különleges vendéget hoz a Jézuska.

Mága Zoltán családjának rendkívül sűrű az év vége, kiváltképp, hogy a hegedűvirtuóz gyermekei is fellépnek a már hagyományosnak számító Budapesti Újévi Koncerten. Sőt Jennifer egy világsztárral énekelhet duettet.

Forrás: CABBAGE HOUSE

„Nagyon várom a karácsonyt, mert a meghitt szeretetteljes pillanatokból táplálkozom az év végi hajtásban. A készülődésből én is mindig kiveszem a részem, közösen vásároljuk meg a fenyőfát és együtt díszítjük fel. Együtt ünneplünk a szülőkkel, a feleségem fantasztikus fogásokkal készül, a süteményeket lányom Jennifer süti. Az elmúlt esztendőben pihenni csak az ünnepekkor tudtam, mert készülünk a VIII. Budapesti Újévi Koncertre. A gyerekek is gyakorolnak, közkívánatra fellép kisfiam Zolika is, aki Paganini egyik virtuóz remekművét játssza, Jennifer pedig a görög tenorral, Mario Frangoulis-szal énekel duettet, méghozzá a The Prayer című híres slágert" – mondta Mága Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.