A fiatal énekesnő a kora ellenére sikert sikerre halmozott az elmúlt években. A 25 éves sztár a sok munka mellett mindig szán időt arra, hogy időben felkészüljön az ünnepekre. Most kifaggattuk, hogyan díszíti fel otthonát, mielőtt beköszönt a karácsonyi roham. 

Hogyan készülsz az ünnepekre?

Nagyon hamar elkap a karácsonyi hangulat. Már december első heteiben elkezdünk kézzel készített koszorúkat csinálni. Édesapám festőművész, így ilyenkor rengeteg különleges dolgot alkot. Kiskorom óta ezt láttam, így a mai napig követem ezt a szép hagyományt. Nagyon szeretek különböző díszeket készíteni a lakásba. Ezt sokkal jobb megoldásnak tartom, mint ha megvenném készen a boltban. „Megőrülök” az ünnepi dekorációért. 

Nagyon szeretek különböző díszeket készíteni a lakásbaForrás: instagram.com/tolvaireni

Milyen karácsonyi díszek találhatók az otthonodban?

Kopogtató és asztali koszorú már van. Füzéreket annyira nem használok, hiszen ez inkább csak kertes házaknál mutatós, mi pedig társasházban lakunk. A koszorú már az asztalon van, emellett az apróságok is „elfoglalták” a helyüket. 

A kopogtató hogyan néz ki?

Mindig más. Van olyan év, amikor az aranyat kedveltem, máskor inkább a rose gold dominált. Az egyik évben például pirosat készítettünk, akkor minden más is ugyan ilyen színű volt. Régi nagy álmom, hogy egyszer minden matt barna legyen. Ezt egyszer biztosan megvalósítom!

Ki segít neked a munkákban?

Andris nem nagyon szeret kézzel készíteni dolgokat, így ezek a feladatok rám várnak. Ezzel semmi gond nincs, hiszen imádok ilyen mütyürkéket előállítani. A családban apukám hasonló, mint én, így vele tudok még együtt díszíteni. 

Nagyon hamar elkap a karácsonyi hangulatForrás: instagram.com/tolvaireni

Hogyan néz ki a karácsonyfa?

Hosszú évek óta műfát használunk. Persze nincs olyan illata, mint az igazinak, de én nagyon szeretem. Idén valószínűleg az aranyszínű díszeket fogom választani. 

Mikor állítják fel a karácsonyfát?

Nálunk hagyomány, hogy csak december 24-én délután kezdünk neki. Ennek van egy olyan varázsa, hogy csak ezen a napon látod először a díszes karácsonyfát. Így nőttem fel, ezt a szokást követem évek óta. 

Honnan szerzel inspirációt?

Főleg közösségi oldalakról, de a legtöbb dolog az saját ötlet. Nem szeretem mások munkáját lemásolni.