A dögös műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak arról, hogyan is kell kinézni az ünnepek alatt. Mint kiderült, Éva inkább a natúr árnyalatok híve, még az ünnepek alatt is. 

Hogyan telik nálatok a szenteste?

A szüleimhez szoktam átmenni, ez mindig közös családi program. Együtt ülünk asztalhoz és fogyasztjuk el az ünnepi menüt. A fát viszont mindenki külön-külön díszíti. 

Horváth Éva: "A fát viszont mindenki külön-külön díszíti."Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Van olyan karácsonyi trend, amelyet mindig követsz?

Ilyenkor mindig elegánsabb ruhát választok, de nem ragaszkodom egy bizonyos színhez vagy darabhoz. Személy szerint jobban szeretném, ha a ruhakészítők karácsonykor a színesebb anyagok mellett döntenének, mint például a piros. Sajnálom, hogy inkább a fekete szokott dominálni.

Milyen sminket teszel fel karácsonykor?

Minimális sminket, inkább natúr árnyalatot.

Piros vagy füstös szem nem jöhet szóba?

Az inkább nagyestélyi smink, nem igazán karácsonyra való.

"Személy szerint jobban szeretném, ha a ruhakészítők karácsonykor a színesebb anyagok mellett döntenének, mint például a piros."Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Gyermekkorodban mi volt a szokás? Ki kellett öltözni az ünnepi vacsora előtt?

Nem különösebben volt jellemző. Ugyanúgy választottunk ruhákat, mint most.

Milyen színek szoktak dominálni az ünnepek alatt?

Pár évvel ezelőtt beszereztem fekete és fehér díszeket, azokat szoktam váltogatni. Évek óta ezt a két színt használom. Szoktam csinálni például olyat, hogy egyik évben csak fekete, másik évben csak fehér dolgokat részesítek előnyben. 

"Pár évvel ezelőtt beszereztem fekete és fehér díszeket, azokat szoktam váltogatni."Forrás: Instagram/evahorvathofficial
Adventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva 2014-ben ilyet készített
A karácsonyi készülődés hamarosan kezdődik, a hagyományok szerint advent első vasárnapján kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, amely arra emlékeztet, hogy négy hét múlva itt a karácsony. 2014-ben számos magyar sztár vette ki a részét a készülődésből - íme 3 kedvenc koszorúnk.