Lakatos Márknak határozott elképzelései vannak arról, hogyan fogja megünnepelni az év egyik legszebb időszakát. A népszerű magyar stylist mesélt nekünk arról, hogyan is néz ki náluk egy felejthetetlen karácsony.

Hol töltöd a szentestét?

Mindig máshol. Attól függ, hogy az adott évben mit beszélünk meg. Vagy szülőknél vagyunk, vagy nálam. Persze a legfontosabb, hogy együtt legyen a család.

Lakatos Márknak karácsonykor a legfontosabb, hogy együtt legyen a családForrás: Instagram/Lakatos Márk

 

Mikor kezded el megvenni a karácsonyi ajándékokat?

Mindig az utolsó pillanatban, december 24-én szerzem be a meglepetéseket. Számomra nem az érték a fontos, hanem hogy gondoltunk a másikra, mikor útnak indultunk az üzletbe. Persze, a legtöbb családban előre beszerzik az ajándékot, de én inkább egy játéknak fogom fel ezt az egészet. Nem vagyok kíváncsi az ünnepeket megelőző hisztériára a boltokban.

Milyen színek dominálnak a díszek között?

Minden évben más. Nem gondolom, hogy a színeknek minden alkalommal ismételniük kell egymást. Mondhatni, hogy a hangulatomtól és a kiválasztott ételektől függ. Tavaly a bézs és az arany dominált. Ebben az évben viszont lehet, hogy kissé újítok: van egy nagyon régi faasztalom, mely önmagában is szép, így díszek nélkül is jól mutat majd.

Márknál minden évben másmilyen a karácsonyi dekorációForrás: Instagram/Lakatos Márk

 

Hogyan fest nálatok a karácsonyfa? Kézzel készített díszek vannak esetleg?

Évek óta egy cserepes fenyőt használunk, mely egész évben ott van nálunk. Gyermekkori díszem sajnos már nincs, hiszen sok mindent elhagytam az évek alatt.

Így ünnepelte szülinapját Lakatos Márk
Riporterünk Lakatos Márk születésnapi buliján járt, ahol a stylist a jövőbeli terveiről is mesélt. Videónkban barátai is üzennek neki.