Fenyőfafonás és rénszarvaskonty: a legötletesebb karácsonyi frizurák

fashion week karácsony frizura haj karácsonyfa rénszarvas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor máskor jönne elő az ember gyerekkori énje, ha nem karácsonykor. Bátran add át magad a felszabadult ünneplésnek és csempéssz egy kis vidámságot a külsődbe is. Ha pedig úgy érzed, végérvényesen kinőttél a vicces frizurákból, csináld meg a kislányodnak, biztosan élvezni fogja.

A fenyőfafonás

Két változatát mutatjuk be a fenyőfás frizuráknak. Az első egy gyorsabb megoldás, és nem igényel komoly technikai tudást. Egy szimpla hármas fonásról van szó, ahol annyi türelemjátékra van szükség, hogy minden lépésnél meg kell állni egy-egy kisebb tincset kihúzni: ez adja ugyanis a fenyőfaformát. Nézd csak:

A második változat egyfajta hamisfonás, hiszen látványra olyan, mintha fonás lenne, de más technikával készül, amit nagyon egyszerű elsajátítatni. Mivel ez az előzőnél masszívabb tartást ad, fel is díszítjetjük a fát. Mutatjuk:

A rénszarvaskonty

Komolyabb technikai tudást ez a frizura sem igényel, de néhány alapanyagot azért be kell szerezni hozzá. A hajfánkon túl szükség lesz egy piros kis gömbdíszre, vagy egy pici pompomra, barna zseníliára és egy műanyag szempárra. Ezeket pedig hullámcsatokkal tudod rögzíteni a konythoz.

Tipp!

Ha tetszik a konty, de visszafogottabb végeredményre vágysz, nézz körül a karácsonyi díszek között, és tűzz bele egy neked tetsző formát.

A grincsfa

Csakis bevállalósoknak ajánlott a grincsfa frizura. A nagy mennyiségű hajlakkon túl, amitől a szemeteket mindenképpen kíméljétek, egy hajhosszúságnak megfelelő hungarocellkúpra és persze karácsonyi díszekre van szükség. Mivel a hajlakk miatt egyébként is hajmosás lenne a nap vége, a zöld hajszínező sprét is kipróbálhatjátok.

5+1 tipp, hogy tartós legyen az ünnepi sminkedhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161214-tippek-hogy-tartos-legyen-az-unnepi-sminked.htmlAz ünnepek alatt, a karácsonyfa mellett és a szilveszteri buliban is mindenki a legjobb formáját akarja hozni. A szép ruhánk mellé tökéletes sminket is szeretnénk, és természetesen úgy, hogy az egész este jól mutasson. Éppen ezért érdemes körültekintően megválasztani a piperéket, hogy fesztelenül élvezhessük az ünnepi pillanatokat! SzépségThinkstockEgy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. SzépségThinkstockGazdagon tápláló, fűszeres, cukros testradír házilaghttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121122-adventi-szepsegtipp-gazdagon-taplalo-fuszeres-cukros-testradir-hazilag.htmlA karácsony a szeretet ünnepe: miközben minden energiáddal a tökéletes karácsonyra készülsz, ne feledkezz meg magadról sem. Szeresd magad, és kényeztesd fűszeres cukorradírral! Íme a Life.hu szépségtippje. SzépségOrigoHázi készítésű fürdőgolyó pezsgőfürdőhöz - Ajándékötlet utolsó pillanatokrahttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121217-adventi-szepsegtipp-december-hazi-keszitesu-furdogolyo-pezsgofurdohoz.htmlMár a csomagolásnál döbbensz rá, hogy elfelejtetted megvenni a nagynénéd vagy egy kollégád ajándékát? Sebaj! Lepd meg házi készítésű fürdőgolyóval. SzépségOrigoPénztárcabarát szépségpraktikák, amiket mindenképp próbálj ki karácsony előtt!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20141202-karacsony-elott-pakolas-hidratalas-hajformazas-ezeket-probald-ki.htmlJó volna egyszer úgy felkészülni az ünnepre, hogy december első felében jusson idő fodrászra, manikűrösre, kozmetikusra és masszázsra is, ám a rohanás, a munka és a pénztárcánkat nem kímélő vásárlás sajnos ezt nem mindig teszi lehetővé. De sose bánkódj - most mutatunk néhány olyan szépségtrükköt, amik az ünnepi hajtás előtt kicsit felturbóznak kívül-belül! Szépség--Álomszép bőr az ünnepre: SOS arckezelés karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131220-arcpakolas-karacsonyra.htmlBő 24 óra van még hátra szentestéig, így most már csak gyors és hatásos trükkökre van idő. Ha te is elfáradtál a decemberi hajtásban, és úgy érzed, kicsit lestrapált az ünnepi készülődés, akkor mentsd a menthetőt egy kis kényeztetéssel! SzépségOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.