Ünnepi hajviseletek: nem csak bevállalósoknak - Videó

fashion week hajviselet karácsony videó ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány nap és elérkezik a karácsony. Az elmúlt időszakban ötleteket adtunk már az ünnepi ruhaviselet és sminkek témakörben, ezúttal pedig összeszedtünk néhány elegáns és extra hajviseletet, amikkel a karácsonyi bulik és vacsorák sztárjai lehetünk.

Javában a karácsonyi bulik időszakában vagyunk. December második felében egymást érik a céges bulik, baráti és családi összejövetelek. Ilyenkor minden hölgy gondosan ügyel megjelenésére és sokkal elegánsabban szeretne kinézni, mint a hétköznapokon.

A sminkek és az öltözködés tekintetében már adtunk néhány hasznos tanácsot, most pedig 5 elegáns és extravagáns hajviseleteket mutatunk, amiket akár otthon is elvégezhetünk, ha van egy kis kézügyességünk.

Közepes és hosszú hajból egyszerű és elegáns frizura lépésről lépésre

Némi kézügyesség mindenképpen szükségeltetik ehhez a frizurához is, valamint hajgumira, csattokra és hajfixálóra is szükség lesz, így nem árt mindent előre bekészíteni mindent.

Hosszú és közepes hajból egyaránt csodás frizurát varázsolhatunk egy kis fonás és konty segítségével. Mutatjuk:

Könnyű és gyors frizuracsodák

Ehhez a frizurához nem kell segítség és túlságosan jó kézügyesség sem. Mindössze egy fésűre, hajgumira, ünnepi szalagokra és csattokra lesz szükséged. Nézd meg a videót és kövesd lépésről lépésre a folyamatot.

Rövid hajúak karácsonyi frizurája

Azok se csüggedjenek, akiknek rövid vagy félhosszú hajuk van. A következő videóban megtudhatjuk, hogyan varászoljunk magunknak szuper elegáns frizurát percek alatt. Fésű, hajlakk és néhány számunkra tetsző elegáns hajcsatt szükségeltetik a művelethez.

Extravagáns karácsonyi minták és formák szigorúan haladóknak

Ezek a frizurák, amik a következő videóban láthatók már komoly kézügyességet igényelnek. Magunknak pedig nem tudjuk megcsinálni, de a bevállaós és ügyes anyukák egycsapásra varázsolhatnak karácsonyfát vagy karácsonyi szalagos hajakat kislányuknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.