fashion week trendek 2020 karácsonyfa díszítés dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik a hagyományos, régi díszekkel díszítik évről-évre karácsonyfájukat. Vannak azonban, akik minden évben az adott év trendjeit tartják szem előtt. Mindkét csoportba tartozók számára van egy jó hírünk: a régi és az új is trendi 2020-ban.

2020 karácsonya más lesz mint a többi. Az idei év vírus-helyzete miatt talán még többen vágynak az ünnep meghittségére, oltalmára. Az adventi időszakban már mindenki lázasan készül és hangolódik az ünnepre. Már csak pár napunk van karácsonyig, így ha nem tudjuk, milyen stílusú, színű vagy fazonú fát állítsunk idején, adunk néhány tippet és ötlete.

Nézzük meg, melyek az idei év legtrendibb karácsonyfái.

Természetes vonalak

2020-ban nagy szerepet kapnak a natúr, természet közeli díszítések, a minimál stílus jegyében. A zöld fenyőágak, fényfüzérrel átkötve már elegendő díszítést nyújthatnak otthonunkban. Nyers formában használhatunk a dekoráláshoz parafát, fakérget és egyéb natúr állapotban lévő tárgyat is. Meglepő, de idén divat az egyszerű karácsonyfa, ami csupán fényfüzérrel van díszítve.

Forrás: Shutterstock

Fehér karácsonyfa

Már említettük, hogy idén a természetességé a főszerepe. Ha díszíteni szeretnénk karácsonyfánkat, és igazán trendik szeretnénk lenni, válasszunk fehér díszeket, amelyek természetes girlanddal és figurákkal díszítve. Papírból, fából, kerámiából készített díszekkel igazán trendi és egyben meghitt hangulatot kölcsönözhetünk karácsonyfánknak.

Forrás: Shutterstock

Rosé és púder

Az idei év egyik kedvelt színkombinációja a korábbi évhez hasonlóan a rosé arany és púder páros. Ha ezeket a színeket választod és kombinálod díszítéskor, garantáltan trendi leszel. Válassz masnikat, gömböket, különböző figurákat - a lényeg, hogy a díszek minél monumentálisabbak legyenek.

Ha igazán extra megjelenést szeretnél, ehhez a színkombinációhoz válassz fehér karácsonyfát, vagy zöld fenyőfádat alaposan fújd be hó spray-vel és úgy díszítsd fel.

Forrás: Shutterstock

Bohém hatás

Ha nem szereted a letisztult, elegáns formákat, nem kell csüggedned. Ebben az évben a vidám, bohókás díszítés is igazán menőnek számít. Az igazán bevállalósak extrém neon színű égőket helyeznek a fára és hozzájuk passzoló szintén neon díszekkel tarkítják az összképet. Ennél a változatnál manó lábakat, sapkákat, füleket is használhatsz, képzeleted szabhat csak határt, milyen díszeket helyezel a karácsonyfádra.

Forrás: craftberrybush.com, Corinna Henderson/The Boho Abode

Piros és arany

Hosszú-hosszú évek óta töretlenül trendi az arany és piros kombináció. Az ünnep két fő színével képtelenség hibázni. Ha idén mégis valami exkluzívat szeretnél kihozni ebből a két színből, akkor díszítsd fádat arany és piros gömbökkel, amit egy szintén arany és piros fénnyel világító füzérrel bolondítasz meg.

Forrás: Shutterstock

Hagyományőrző karácsonyfa

Azoknak, akik évek óta a család által gondosan eltett régi díszekkel díszítik karácsonyfájukat, szintén jó hírünk van. Azok a díszek, melyeknek történetük van és családi eseményekhez kötődnek, sosem mennek ki a divatból. A karácsonyi tradíciók és emlékek örökre divatosak lesznek. Használd bátran a nagymamádtól vagy dédszüleidtől örökölt díszeket és legyél büszke arra, mennyi-mennyi emlék elevenedik meg a fenyőfa ágain.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.