A legmókásabb karácsonyi pulóverek: szerezz be vagy készíts egyet - Bazár

karácsonyi pulcsi karácsony karácsonyi pulóver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a karácsony más lesz. A koronavírus egész évre rányomta a sötét bélyegét, ez pedig ősszel még borúsabbá tette a napokat, heteket. A szeretet ünnepe épp ezért legyen vidám, csempéssz az ünnepi öltözékeddel egy kis humort és mosolyt a vacsora asztalhoz!

Tedd félre az elegáns rucikat és szerezz be egy karácsonyi témájú pulcsit. Szuperül áll egy farmerrel, vastag harisnyával és rövidszoknyával, de a kényelmes melegítőnadrágos szettet is feldobja.

Tavaly még sok baráti társaság szervezett ronda karácsonyi pulcsis bulikat a két ünnep között. Idén ez nagyvalószínűséggel el fog maradni. Ám, miért ne valósíthatnád meg a szeretteid körében? A ronda természetesen ebben az esetben inkább jelent viccest, mint valóban csúnyát. Egy karácsonyi pulcsi még kissé ízléstelen változatban is mosolyt csal mások arcára, és mi más lenne a cél a szeretet ünnepén, mint a vidám hangulat. Egy ilyen felsővel egészen biztosan megteremted az alaphangulatot.

1. Reserved 5995 Ft, 2. About You Only 8290 Ft, 3. Zara 3600 Ft, 4. Szputnyik shop 6990 Ft, 5. Bonprix 3490 Ft, 6. H&M 5995 Ft Forrás: Life.hu

Idén akár ez lehet az ajándék is! Húzzátok ki egymás neveit egy kalapból, és vegyetek a másiknak minél színesebb, mintásabb karácsonyi pulcsit. Szenteste vagy karácsony első napján aztán kibontva mindenki vegye fel a neki szánt pulóvert és kezdődhet is valami finom ünnepi felnőtt finomság majszolása.

Összegyűjtöttünk pár mókásabb és visszafogottabb darabot is, hogy megkönnyítsük a dolgodat. Ezeket mind megveheted online is.

Nem akarsz újat venni? Irány a szekrény mélye vagy egy nagyobb second hand üzlet! Ám akár Te is készíthetsz egy kevésbé szimpatikus pulóveredből Csupán pár pom-pom, tű és cérna és egy karácsonyi mintás felvarróra lesz szükséged hozzá. Ezeket bármelyik hobbi boltban beszerezheted. A legjobb, ha alapnak egy norvégmintás pulóvert használsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.