Nemrég debütált a sussexi herceg és hercegné életéről készült Netflix-dokusorozat kedvcsinálóját  érdekes módon éppen akkor tárták a nagyközönség elé, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné megérkezett az Egyesült Államokba.

A walesi herceg és hercegné nyolc éve járt utoljára a tengerentúlon, épp ezért sokan úgy vélik, Harryék szántszándékkal akarták elhomályosítani őket a precíz időzítéssel. Vilmosék egyébként azért látogattak Amerikába, hogy részt vehessenek az Earthshot Prize bostoni átadógáláján. A díjat a herceg és David Attenborough hozta létre, és minden évben olyan személyek kapják, akik sokat tettek a környezetvédelemért.

Omid Scobie, a királyi család egyik életrajzírója, aki egyben Meghan Markle jó barátja is, így fogalmazott a jelenséggel kapcsolatban, miután közzétette a trailert a Twitteren:

Ha Vilmosék díjátadója a Super Bowl, akkor íme, a félidei show!

A hatrészes sorozat egyébként december 8-án indul a Netflixen Harry & Meghan címmel, bár egyes pletykák szerint a hercegi pár megkísérelte előbbre hozni a premiert november végére – írja a The Advertiser.