Megérkezett Kamilla királyné karácsonyi címlapfotója

karácsony fotó címlap sztárok Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamilla királyné piros ruhában pózolt a Good Housekeeping címlapján.

Ez Kamilla első címlapfotója, amióta királyné lett belőle. A Good Housekeeping legújabb számának borítóján a Clarence House-ban felálított karácsonyfa előtt pózol egy piros kreációban.

A lapnak adott interjúban a királyné a SafeLives jótékonysági szervezetről beszélt, amely a családon belüli erőszak ellen próbálja felvenni a harcot, és évente 75 ezer felnőttnek és 95 ezer gyermeknek nyújt menedéket világszerte.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

III. Károly brit király felesége, Kamilla korábban egy jótékonysági piknik keretében adta át a II. Erzsébet egykori brit királynő halála után összegyűlt, több mint ezer Paddington plüssmackót a Barnardo's brit jótékonysági szervezetnek csütörtökön, hogy a macik rászoruló gyerekeknél lelhessenek szerető otthonra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.