Karácsonyfa harci díszben 5 perc alatt?! Lehetséges! - Videó

karácsony divat és dekor karácsonyfa díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretik minél hamarabb letudni a karácsonyi készülődést, ezért valódi fenyő helyett műfenyőt tartanak otthon, melyet előkapva csak a díszítésre kell időt és energiát fordítani.

Vannak azonban, akik feketeöves szinten nyomják az ünnepi időspórolást és le sem szedik a feldíszített karácsonyfát, csupán befóliázzák és besuvasztják a garázsba vagy egy félreeső ficakba. Így tesz minden évben a skóciai Hamiltonban élő Gillian Cowie is, aki azért folyamodik ehhez a megoldáshoz, mert hosszú éveken át rengeteg egyedi díszt helyezett el gondos odafigyeléssel a karácsonyfáján.

A dekorációkat részben ismerőseitől kapta, akik világ körüli útjaikról hozták azokat ajándékba, tehát Gillian-nek fontos, hogy mindegyik tökéletes helyet kapjon az ágakon – írja a Mirror.

@gillian_gyl#christmastreehack#christmasmadeeasy#christmas2022#wrapitup♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.