Idén májusban az egész országot sokkolta Berki Krisztián halálhíre. A médiasztár tragikus hirtelenséggel, fiatalon veszítette életét. Két kisgyermeke és özvegye számára ezért nem lehet teljes az idei karácsony.

Berki Mazsi, a néhai médiasztár özvegye keserédes ünnepekre készül, hiszen most először fog kislányával kettesben, Krisztián nélkül ünnepelni. Mazsi viszont nem lesz teljesen egyedül, ugyanis ott lesznek vele a szerettei és azok az emberek, akik a legközelebb állnak a szívéhez.

Berki MazsiForrás: TV2

Az idei karácsonyt egészen másképp szerveztem, mint a tavalyit. Az elmúlt évben nagyon sokat, rengeteget dolgoztam karácsony előtt, és egyszerűen nem tudtam úgy megélni az ünnepet, a kislányommal a perceket, mint azt ahogy azt szerettem volna. Többé nem esem ebbe a hibába!

– kezdte a Borsnak Mazsi, aki kiemelte, hogy nem szeretne egyetlen percet sem elvesztegetni, és kihasznál minden pillanatot, amit együtt tölthet kislányával. Emma nagyon élvezi a karácsonyi készülődést, a sürgés-forgást, tetszik neki a karácsonyfa, a díszítés.

A lap megkérdezte Mazsit arról is, hogy milyen menüvel készül az ünnepekre?

Az asztalra sokféle étel kerül majd, megpróbálok egy nagyon finom kocsonyát készíteni, lesz emellett halászlé, sütök libamájat, kacsamájat, marha steaket, hurkát, kolbászt... Édesanyám hoz töltöttkáposztát. A desszert almás pite, mákos pite és bejgli lesz. Csak győzzük megenni!