Szavazd meg 2015 legszebb koszorúját!

Forrás: Thinkstock -
advent adventi koszorú koszorú verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért versenyünk első szakasza - most rajtad a sor, szavazz kedvencedre!

December elsején hirdettük meg versenyünket, melyben 2015 legkreatívabb adventi koszorúját kerestük, és amely felhívásra hihetetlenül sok pályázatot kaptunk!

Nagyon köszönjük minden kedves olvasónknak, aki jelentkezett, nem gondoltuk volna, hogy ennyi ügyeskezű koszorúkészítő olvassa a Life.hu-t - csodálatos képeket küldtetek! A szerkesztőségünknek feladtátok a leckét, a majd' 200 pályázatból kellett kiválasztanunk a legszebb 6 koszorút.

Most azonban átadjuk a stafétát, rajtad a sor, hogy kiválszad, melyik koszorú érdemli meg a 2015 legszebb és legkreatívabb koszorúja címet. A szavazás december 22-én zárul.

Szavazz a kedvencedre!

A koszorúkat készítette (balról jobbra): Szabadka Tímea, Drahos Hajnalka, Gergely Éva, Magyari Anikó, Tálas-Gergely Edit, Szilágyi Ramóna

Hogy lásd mennyire nehéz is volt kiválasztani a 6 döntőst, megmutatjuk milyen csodálatos alkotások érkeztek be hozzánk. Lapozgasd végig galériánkat és nézd meg a további 30 kedvencünket!

/1512/2015_20151214191317

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.