Egy tipp az elegáns, szép manikűrért

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két új körömlakk-kollekcióval jött ki az Estée Lauder, amelyet az éjszakai Párizs ihletett. A rendkívül tartós, divatos körömlakkokat Thom Pecheux tervezte és mutatta be.

Forrás: Estée Lauder
Forrás: Estée Lauder
Estée Lauder
ÚJ Pure Color Nail Lacquer Beyond Black és Metal Mania"Párizs annyira inspirálóan hat rám, hogy természetes volt számomra, egy kollekcióval tisztelgek kedvenc városom előtt. A kollekcióval Párizs túlfűtöttségét és huncut oldalát szerettem volna megragadni abban az időben, amikor a város valóban életre kel: éjszaka."

Az új kollekciók izzó és intenzív árnyalatai a fények városának éjszakáira jellemző nyers energiáját és szexisséget idézik. A Beyond Black öt sötét árnyalata Párizs végzet asszonyait idézve visz telt és drámai hatású színt a körmökre. A Metal Mania modern, magasfényű fémes színekkel csábítja a kísérletező kedvű nőket.

Forrás: Estée Lauder
Forrás: Estée Lauder

Két izgalmas tippet is ajánlunk, amelyben mindenki találhat az ünnepi ruhájához illőt:

Forrás: Estée Lauder
Forrás: Estée Lauder
Forrás: Estée Lauder
Forrás: Estée Lauder

Arany hold manikűr: A holdak ívétől a hegyükig fesse a körmöket Viperrel, majd csak a holdakat az aranyló Nouveau Riche-sel.

Éjfél Párizsban manikűr: Mindkét kéz körmeit fesse a beyond black különböző színeivel - Caviar, Bete Noire, Blue Blood, Black Plum és Viper. Mind merészen sötét, mégis más és más.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.