programkorcsolyapályakarácsonySzent István BazilikaVárosligeti MűjégpályaAréna jégterasz

3 szuper koripálya Pesten

2015.11.19. 14:02

Vakító fehérség, andalító zene és tükörsima jég. A tél beköszöntével sorra nyitnak újra a hazai korcsolyapályák, ahol ma már a szórakozás mellett a szervezők többfajta programmal is várják az ide látogatókat. Lehet szó randevúról, baráti találkozóról vagy csak egy nyugis délutánról, bármelyikhez is van kedved, irány Budapest három leghangulatosabb helye, persze szigorúan csak szabadtéren. 

A múlt egy kisebb darabkája

Városligeti Műjégpálya

Ez Európa legöregebb, illetve legnagyobb szabadtéri mesterséges jégpályája. Az ötlete egészen 1870-ig nyúlik vissza, amikor a Korcsolyázó Egylet engedélyt kapott a városi tanácstól, hogy a Városligeti tó egy kisebb részét elkülöníthessék a sport rajongói számára. Bátran állíthatjuk, hogy a történelmi múltja nagyban közrejátszik a hely varázslatos hangulatában. Ide bármikor kilátogat az ember, szinte mindig teltház várja, hiszen sötétedés után a kivilágított pálya teljesen magával ragadja azokat is, akik kevésbé szeretnek csúszkálni.

A család számára akár egy fél napos programlehetőségnek is kiváló választás lehet. Az utóbbi években sem lett drágább itt a korizás, sőt, a 6 év alatti kisgyermekek idén is ingyenesen mehetnek be a pályára. Ha kellemes téli időtöltést keresel, irány a Műjégpálya!

Forrás: Youtube
Jegyár: 800-2000 Ft
Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.
http://www.mujegpalya.hu/hu

A modern

Aréna jégterasz - Jégdiszkó

Az Aréna pláza előtt megtalálható pályában az a legjobb, hogy összekötheted a szórakozást a vásárlással. Gondolj csak bele: shoppingolsz egyet a barátnőiddel, majd mielőtt hazamennétek, isztok egy isteni forralt bort és csúsztok pár kört. Hát van ennél jobb program?

A szervezők gondoltak a hétvégén érkező vendégekre is, így pénteken és szombaton 6-11-ig vár minden érdeklődőt a Jégdiszkó, melynek jó hangulatáról mindig egy profi DJ gondoskodik. Ha megszomjaznál, a pálya Jégbárjában különleges hideg és meleg italokat kóstolhatsz. Mire vársz még?

Forrás: MTI/Róka László
Jegyár: 900-1500 Ft
Cím:1087 Budapest, Kerepesi út 9. - Arena Plaza mellett a Lovi Lelátó előtti területen, a Kerepesi út felől
http://www.jegterasz.hu/

Az adventi klasszikus

A Szent István Bazilika előtt

Budapest egyik legjobb karácsonyi vásárában 200 nm-es korcsolyapálya várja az érdeklődőket. A mennyei finomságok és egyedi ajándékok forgatagában nincs is jobb annál, amikor az ember egy kicsit kikapcsolódhat és csúszhat a jégen. A szervezők célja, hogy a tér idén is egy élményekkel teli találkozóponttá váljon a családok és a baráti társaságok számára.

Forrás: www.adventiunnep.hu
Jegyár: ingyenes
Cím:1051 Budapest, Szent István tér
http://adventiunnep.hu/
  • havi
  • heti
  • napi

hirdetés

Itt találkozhatsz a Mikulással!

Beszélgess a Télapóval ezeken a helyeken találkozhatsz vele tippek és érdekességek

Karácsonyi vásárra fel!

Itt a három legjobb karácsonyi vásár irány a mézeskalácsok és a forralt borok mesés világa

3 forrócsokizó a belvárosban

Mennyei forralt csoki lelőhelyek Budapest szívében igazi különlegességek várnak rád

3 szuper korcsolyapálya Pesten

Íme a három legjobb korcsolyapálya Budapesten ha csúszni támad kedved ide látogass el

Forralt boros helyek a városban

Íme a legjobb forralt bor lelőhelyek Budapesten néhány tipp mielőtt útra kelnél