Találd meg a tökéletes frizurát az ünnepre, és érezd magad istennőnek télen is!

frizura hajcsat haj fodrász Vadon Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó napokra időzítetted a fodrászt, és szeretnél valami csinos, de kicsit más frizurát, mint az utóbbi időben? Vadon Zoltánt, a Life.hu mesterfodrászát kérdeztük arról, hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszínt és fazont a téli szezonra és az ünnepekre. 

Jöhetnek a meleg színek!

Imádod a hamvas árnyalatokat, a szürkésbarnát, a hamvasszőkét, de most valami másra vágysz? Fogadd meg Zoli tippjeit!

Forrás: Thinkstock

Kísérletezz vörös festékekkel, vagy legalábbis vöröses árnyalatokkal! Ha hamvas az alapszíned, mehet hozzá valami élénk szín, egy kis melír egy rezesebb árnyalatban.

Ha mostanában ombre hajat viselsz, alakíttasd át kicsit ezekkel a technikákkal; világosabb, élénkebb tincsek kerüljenek a fejtetőre."

Gyors frizura az ünnepre

Zoltán azt javasolja, ne feltétlenül a haj fazonján változtass: vágass könnyen, gyorsan és jól kezelhető, személyre szabott tincseket, és ha mindenképp valamit újítanál, az inkább a haj színe legyen.

Forrás: Thinkstock

Ha pedig eljött az ünneplés ideje, te magad is elkészítheted a frizurádat. Idén még mindig hódítanak a lazább hajköltemények;

semmi szükség egy fél tubus hajlakkra és egy halom hullámcsatra, zselére. Helyettük a hangsúly a természetességen, a könnyen, gyorsan elkészíthető, néhol kissé kócos hajkreációkon van.

Forrás: Thinkstock

Vadon Zoli tippjei:

  • Készíts laza tincseket hajgöndörítővel vagy hajvasalóval, arra azonban figyelj, hogy hagyd hosszú másodpercekig a hajadat a forró vason, és ha lehet, használj hővédő készítményt! Ezzel megőrzöd a haj fittségét, és nem teszed tönkre a hajvégeket!
  • Ha valami extrát szeretnél, fonj be néhány tincset, a fonatok ugyanis szezonok óta nagyon divatosak! A szilveszteri partira válassz egy őrült parókát, néhány tincs póthajat! Fiataloknak javaslom a színes hajspray-ket, krétákat, ezekkel melírozott hatást érhetsz el!

Elegáns stílusban, pofonegyszerűen

egy szépen kivasalt, magasra tűzött lófarok nagyon jó választás.

Jennifer Lopez Forrás: Thinkstock

Új frizurára váltott Tóth Gabi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151212-toth-gabi-rovid-haj-helyett-hosszura-valtott-mesesen-nez-ki-az-enekesno.htmlAz énekesnő elbúcsúzott a rövid tincsektől, és újra hosszú hajjal pózolt. Gabi a végeredményt megmutatta a rajongóinak is. Trend--Rá sem lehet ismeri Osvárt Andreára! Új frizurára váltott a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20151216-osvart-andrea-hosszu-barna-parokaban-fotozkodott.htmlA 36 éves színésznő vagány rövid haja hirtelen eltűnt, és a hosszú barna loknik kerültek a helyére. Trend--Újabb frizurát próbált ki Katalin hercegné – Így még tuti, hogy nem láttad!http://www.life.hu/trend/20151118-katalin-hercegne-uj-hullamos-loknis-frizuraval-jelent-meg-egy-londoni-esemenyben.htmlKobaltkék ruhában és hullámos hajjal tette tiszteletét Cambridge hercegnéje egy londoni eseményen. Trend--Ombre másképp, hullámos bubi és a többiek - bemutatjuk 2015 őszének legmenőbb frizuráithttp://www.life.hu/trend/20150921-oszi-frizurak-festes-vagas-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlIdén ősszel divatos még az ombre hajfestés? Most már azok is bubit vágatnak, akik eddig tartózkodtak tőle? Milyen színek hódítanak az új szezonban? Vadon Zolit, a Life.hu hajszobrászátkérdeztük az új frizuratrendekről. Izgalmasak lesznek, efelől semmi kétség! TrendThinkstockDögös frizurával nosztalgiázott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20151023-debreczeni-zita-modell-es-fotos-rovid-haju-kepet-posztolt-magarol.htmlA modellből lett fotós képmegosztó oldalán mutatta meg, hogyan is mutatott annak idején rövidebb tincsekkel. Trend--Iszak Eszter csodálatos dolgot művelt a frizurájával: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151012-iszak-eszter-musorvezeto-csodalatos-dolgot-muvel-a-frizurajaval.htmlA szépséges műsorvezető, aki mostanában egyre intimebb és intimebb pillanatokat oszt meg közösségi oldalán, most egy igazán visszafogott képpel kedveskedett a követőeinek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.