Sarka Kata karácsony 2015 advent ajándék ünnep Jézuska készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellt arról faggattuk, hogy az adventi időszak kezdetén feldíszítette-e már a házukat, és elkezdte-e megvásárolni a karácsonyi ajándékokat.

Sarka Kata remek szervező, ugyanis nagyon meglepődtünk, amikor december elején elmesélte, hogy ő már mindenkinek megvásárolta a karácsonyi ajándékot, sőt az egész házuk feldíszítve, aminek a szomszédok csodájára járnak.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

„Általában már októberben elkezdem az ajándékvásárlást, hogy ne az utolsó hetekben, napokban kelljen kapkodnom. A gyerekek megírták a levelet a Jézuskának, így könnyen kiválasztottam, mivel lepjem meg őket. Peti vágyaival pedig tisztában vagyok, így ezzel sem szokott problémám lenni” – kezdte Kata.

„A házat belülről csupa gyerekek kedvére való szimbólummal díszítettem fel. Rénszarvasok, porcelán hóemberek, színes égők. Kívül pedig szintén az égősorok és világító díszek tündökölnek, amit a szomszédok rendre megcsodálnak” – nevetett Kata.

„Az adventi koszorúból kettőt is beszereztünk, egyet rendeltem, egyet pedig az oviban készítettünk a kisfiammal. Idén az ezüstszín fog dominálni nálunk. Szentestén az egész család a mi házunkban gyűlik majd össze, a nagymamák hozzák a halászlevet, köreteket, húsokat, én pedig díszítem a fát” – mesélte Kata.

Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Sztárok--Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.Sztárok--Kíváncsi vagy a magyar sztárok tavalyi karácsonyfáira? Mi megmutattuk, melyik hírességé volt a legszebbhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-dukai-regina-liptai-claudia-toth-gabi-is-megmutatta-a-karacsonyfajat.htmlVan, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők. Sztárok--Ilyen volt Mihalik Enikő szupermodell tavalyi karácsonya - fotóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141225-cuki-fotot-mutatott-gyermekkorarol-mihalik-eniko-magyar-modell.htmlMihalik Enikő tavaly megmutatta, hogyan karácsonyozott jópár évvel ezelőtt. Sztárok--Oláh Gergő tavaly a családja nélkül karácsonyozotthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141203-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-csaladja-nelkul-karacsonyozik.htmlAz X-Faktor előadóinál még a szenteste is veszélyben forog – tavaly így volt ezzel Gergő. SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDuplán ünnepelték tavaly a karácsonyt a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlNemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.