Sarka KataadventajándékünnepJézuskakészülődéskarácsony 2015

Sarka Kata szuper Jézuska lenne

2015.12.07. 18:46

A modellt arról faggattuk, hogy az adventi időszak kezdetén feldíszítette-e már a házukat, és elkezdte-e megvásárolni a karácsonyi ajándékokat.

Sarka Kata remek szervező, ugyanis nagyon meglepődtünk, amikor december elején elmesélte, hogy ő már mindenkinek megvásárolta a karácsonyi ajándékot, sőt az egész házuk feldíszítve, aminek a szomszédok csodájára járnak.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

„Általában már októberben elkezdem az ajándékvásárlást, hogy ne az utolsó hetekben, napokban kelljen kapkodnom. A gyerekek megírták a levelet a Jézuskának, így könnyen kiválasztottam, mivel lepjem meg őket. Peti vágyaival pedig tisztában vagyok, így ezzel sem szokott problémám lenni” – kezdte Kata.

„A házat belülről csupa gyerekek kedvére való szimbólummal díszítettem fel. Rénszarvasok, porcelán hóemberek, színes égők. Kívül pedig szintén az égősorok és világító díszek tündökölnek, amit a szomszédok rendre megcsodálnak” – nevetett Kata.

„Az adventi koszorúból kettőt is beszereztünk, egyet rendeltem, egyet pedig az oviban készítettünk a kisfiammal. Idén az ezüstszín fog dominálni nálunk. Szentestén az egész család a mi házunkban gyűlik majd össze, a nagymamák hozzák a halászlevet, köreteket, húsokat, én pedig díszítem a fát” – mesélte Kata.

  • havi
  • heti
  • napi

hirdetés

Itt találkozhatsz a Mikulással!

Beszélgess a Télapóval ezeken a helyeken találkozhatsz vele tippek és érdekességek

Karácsonyi vásárra fel!

Itt a három legjobb karácsonyi vásár irány a mézeskalácsok és a forralt borok mesés világa

3 forrócsokizó a belvárosban

Mennyei forralt csoki lelőhelyek Budapest szívében igazi különlegességek várnak rád

3 szuper korcsolyapálya Pesten

Íme a három legjobb korcsolyapálya Budapesten ha csúszni támad kedved ide látogass el

Forralt boros helyek a városban

Íme a legjobb forralt bor lelőhelyek Budapesten néhány tipp mielőtt útra kelnél