Liptai Claudia: "Új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
karácsony 2015 szenteste TV2 műsorvezető Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő őszintén bevallotta, új érzés számára, hogy boldog párkapcsolatban várhatja a szentestét.

Liptai Claudia legboldogabb karácsonyai azok voltak, amikor még édesanyja is élt és már Panka lánya is megszületett. Az idei szenteste pedig azért lesz különleges a számára, mert olyasmit élhet meg, amire rég volt példa az életében – írja a hot!.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az elmúlt években mindig sok baráttal töltöttük az ünnepeket, most másfajta boldogság lesz, amit érzek majd karácsonykor. Nekem a magánéletben nagyon új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom, és együtt karácsonyozunk!" – mondta Claudia.

Oláh Gergőéknél idén elmarad a karácsonyi rituáléhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151209-olah-gergoeknel-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnel-iden-elmarad-a-karacsonyi-rituale.htmlAz X-Faktor győztes énekes valószínűleg nem tudja a karácsonyi családi éneklést kivitelezni, mert újszülött kisfiát dédelgeti az ünnepnapokon. SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi ismét bepillantást engedett luxuséletébehttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151208-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-ismet-bepillantast-engedett-luxuseletebe.htmlAndy Vajna felesége egészen Los Angelesig utazott, hogy hamisítatlan karácsonyi hangulatban fusson. SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAdvent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Sztárok--Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra.Sztárok--Oláh Gergő tavaly a családja nélkül karácsonyozotthttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20141203-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-csaladja-nelkul-karacsonyozik.htmlAz X-Faktor előadóinál még a szenteste is veszélyben forog – tavaly így volt ezzel Gergő. SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönleges karácsonyra készül Nádai Anikóhttp://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151208-nadai-aniko-igy-unnepli-iden-a-karacsonyt.htmlKülönleges az idei ünnepi időszak a gyönyörű, fiatal anyukának, Nádai Anikónak, ugyanis ez lesz az első karácsonya néhány hónapos kisfiával, Patrikkal. Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.