Rubint Réka már karácsonyi lázban ég

Forrás: Rubint Réka -
karácsony Rubint Réka edző ünnep fitnesz díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő igazi meseországot varázsolt otthonukból, és a Life.hu-nak megmutatta pazar adventi koszorúját és otthona díszeit. 

Rubint Réka már majdnem mindennel elkészült, és csak az utolsó simítások vannak hátra, hogy a Schobert család karácsonya tökéletes legyen.

Forrás: Rubint Réka

„A házunkat már három hete feldíszítettük, így kijelenthetem, az adventi készülődéssel jól állunk. A koszorú és az asztali dísz is megvan már. A gyerekek megírták a Jézuskának a levelet, az ajándékok beszerzése folyamatban. Sőt, már az ünnepi menühöz is sok alapanyagot beszereztem. Szenteste kacsasült lesz és húsleves, nagy velős csonttal, mert nagyon szeretjük a velős pirítóst. A bejgli pedig elmaradhatatlan, amit természetesen egészséges alapanyagokból készítek" – mesélte Réka, aki Norbinak már megvette az ajándékot, és biztos benne, hogy nagy lesz a meglepetés.

„Egész évben figyelem, fürkészem a vágyait, és mindig sikerült előrukkolnom valami olyasmivel, amire felkapja a fejét, és azt mondja: »Hihetetlen, hogy ezt megjegyezted!« Ilyenkor mindig nagyon boldog vagyok, hogy örömet tudtam szerezni a férjemnek" – mosolygott Réka, aki 26-án az egész családot A Játékkészítő című pop-show musicalra viszi el.

Íme, Réka otthona, amelyet pompásan feldíszített:

Forrás: Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.