Elkezdődött a Life.hu Kon-tour című online beauty műsora, amelyben 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe. 

Az első epizódban Papp Inez mutat nekünk egy varázslatos, 90-es évek inspirálta karácsonyi sminket. Inez bevallotta, eddig minden egyes évben arany színű sminket készített vörös rúzzsal kombinálva, de látott egy képet Miley Cyrusról, aki kékre cserélte az aranyat: ekkor már tudta, ki kell próbálnia ezt az igazán extravagáns, szokatlan elképzelést. 

A klasszikus karácsonyi sminkekhez képest Inez több változtatást is alkalmazott: a kék szemhéjpúder alapjaiban formabontó, ha a karácsonyra gondolunk, ahol általában a zöld-arany-vörös színek dominálnak. Nemcsak a szemsminknél újított, hanem azt a bizonyos vörös rúzst is elrejtette a fiók mélyére, helyette pedig egy csodálatos, csillogó, rózsaszín szájfényt használt.

Papp Inez a Kon-tour című műsorbanFotó: Csudai Sándor - Origo

Az influenszer tarsolya tele van szuper praktikákkal: például azt tanácsolja, hogy a szemöldök végét ne húzzuk lefelé, mert attól szomorú bociszemünk lesz - inkább kifele húzzuk a vonalat. Továbbá azt javasolja, hogy a szemhéjpúdert az ujjunkkal vigyük fel szemhéjunkra a pigmentáltabb végeredmény érdekében.

Ez azonban még nem a vége. A további kreatív ötletekért és a fantasztikus szemsmink elkészítési módjáért nézd végig az alábbi videót. 

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n